Sofia Live Festival добавя още артисти към програмата си

Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta се присъединяват към първото издание на Sofia Live Festival. 

Фестивалът за градска култура и изкуство Sofia Live Festival предстои на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 г., на Колодрума в Борисовата градина, който отскоро носи името "Арена София". Там предстои да чуем едни от най-новите имена на българската музикална сцена, така и емблематични групи, които са се наложили през годините.

Стругаре, Анимационерите, Phuture Shock и много още на първото издание на Sofia Live Festival

На 18-ти юни до имената на Стругаре, Жлъч, Григовор, Гена и Мила Роберт се нарежда и това на Druga Planeta, а на 19-ти алтернативните Les animaux sauvages ще делят сцената с Анимационерите и ПИSТАМАШINA.
 
В неделната вечер, 20-ти юни, едни от бързо развиващите се български млади артисти Керана и космонавтите и hug or handshake, ще се качат на сцената на Sofia Live Festival, преди това да направят популярните Phuture Shock и Hayes&Y.
 
Нашумяла от участието си в "Гласът на България" през 2020-та година, Керана заедно със своя екипаж – космонавтите, не спират да творят и вече са почти готови със записите на своя дебютен албум. Той се очаква да излезе в средата на юни, а на 20-ти ще го представят за първи път на живо пред публика в София, в рамките на фестивала.
 
Юлия Йорданова: Името Керана ми дава сила и енергия
 

Дебютиралите през миналата година hug or handshake пък вече са готови със своята продукция, която излиза на бял свят на 17-ти май и също ще изсвирят на живо за първи път пред публика на сцената на Sofia Live Festival. Албумът носи името ONCE UPON A PINK SEDAN и дава заявка да се превърне в едно неповторимо интерактивно музикално пътешествие. 

Свързани новини

Ето как премина Sofia Live Festival

21.06.2021

Част от Sofia Live Festival на закрито

17.06.2021

Пълна програма на Sofia Live Festival

15.06.2021

Спечели билет за Sofia Live Festival

14.06.2021

София си има нов музикален фестивал

14.04.2021