Първите два дни от Sofia Live Festival се местят на закрито

Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито.

Поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, се наложи да вземем трудното решение да преместим първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала Sofia Live Festival на закрито в Sofia Live Club, съобщиха организаторите на музикалния фестивал. 

Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, разполагаме с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за двата дни. В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остават много ограничено количество в мрежата на Eventim. 

             

Обещаваща е прогнозата за неделя 20-ти юни, затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушаме на Колодрума в Борисовата градина. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20лв., а на място ще са 25лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

 
Програмата остава без промяна в часовете. 

Свързани новини

Ето как премина Sofia Live Festival

21.06.2021

Пълна програма на Sofia Live Festival

15.06.2021

Спечели билет за Sofia Live Festival

14.06.2021

Sofia Live Festival добавя още артисти

13.05.2021

София си има нов музикален фестивал

14.04.2021