Светлана Близнакова - SEVI за новия си сингъл "Memories" и бъдещите проекти с групата

Вокалистката на известната рок банда SEVI - Светлана Близнакова представи на живо своя нов сингъл "Memories".
 
Прекрасното събитие се състоя на сцената на Sofia Summer Fest. Цветове, емоция, и полъх на море съпътстваха почти двучасовия концерт, който певицата изнесе в компанията на Мартин Профиров, Рали Велинов, Александър Кирилов и Милена Генева, в подкрепа на новото си парче "Memories".
 
 
За финал бе представено и официалното видео на песента, което подобаващо завърши морския пейзаж в унисон с шезлонгите, предвидени за публиката от организаторите на Sofia Summer Fest. 
 
Заснет на остров Света Анастасия от режисьора Георги Спиров, клипът успя да пренесе софийската публика на едно магично място, където спомените са живи и където винаги можем да избягаме за утеха и приятелска подкрепа.
 
Мелодичното рок парче е част от дебютния солов албум на Светлана - "Tomorrow".
 
Ето че към днешна дата, вокалистката на SEVI загатва, че вече работи по нов индивидуален проект. Междувременно певицата не спира и с изявите с бандата и съвсем скоро ще можем да видим SEVI на няколко фестивални дати в страната.
 
Музикантите работят и по следващ албум, който ще бъде номер 4 за тях. Повече новини около SEVI очакваме лично от Светлана Близнакова, която ще бъде гост в нашето студио в четвъртък, 16 септември, от 15 часа. 

Свързани новини

Manic Street Preachers се завърнаха

21.09.2021

Най-горещите музикални премиери

30.08.2021

10 култови песни и успешните им кавъри

23.08.2021

Чуй новата музика тази седмица

16.08.2021

Виж Lizzo и новото ѝ парче "Rumors"

13.08.2021