Трите зодии, които ще ви разбият сърцето

Никой не иска да страда в любовта, но това може да се случи на всеки. Има обаче три зодиакални знака, с които да претърпите остра душевна болка е доста по-вероятно отколкото с останалите. Когато имат връзка и тя не върви добре, именно тези зодии носят отговорност през повечето време, пише индийската астроложка Самарпита Яшасвини. Ето кои са трите зодии, чийто представители са най-големите сърцеразбивачи:

Стрелец

Това са най-големите приключенци от всички зодии. Те са независими и свободолюбиви хора, чийто първи приоритет са пътуванията. Поради тази причина те трудно се обвързват и това, че сте във връзка, не означава нещо много сериозно за тях. Често, дори ако Стрелците са обвързани, те се чувстват задушени и в капан. В резултат на това те често решават да напуснат партньора си.

 Водолей

Това е поредната свободолюбива и независима зодия. Хората от този знак често се отдалечават от света и обичат да се отдават на собственото си пространство или на служба в полза на обществото. Връзките, семейството и приятелите всъщност не ги притесняват, но само ако те не им пречат на социалните дейности и благотворителните активности, по които се увличат Водолеите. Ако партньорът им започне да ги ревнува, те са готови на мига да пожертват връзката в името на по-възвишените си цели.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са най-суетните в зодиака. Без значение за какво, те искат да бъдат в центъра на вниманието, да бъдат глезени, оценявани, обичани и желани. Тъй като е много трудно някой да дава цялото си внимание само на един човек, това може да раздразни Лъвовете. Ако те не са поставени в центъра на вашата вселена, те няма да мислят много дълго и е твърде възможно да прекратят тази връзка.

Свързани новини

Кои 4 зодии се влюбват в грешния човек

23.06.2021

Зодиите, които много обичат да се гушкат

11.06.2021

Кои три зодии се влюбват в Близнаците

01.06.2021

7 отличителни черти на зодия Телец

28.04.2021

Музикалният инструмент на всяка зодия

20.04.2021