PLACEBO Live in Sofia Зимен дворец

13.09.2010
Една от най-успешните британски поп и рок банди Placebo пристига за концерт в София на 13 септември 2010г. Лондонското трио ще забие в столичния "Зимен дворец на спорта”, а събитието ще е част от световното турне на Placebo в подкрепа на шестия им студиен албум "Battle for the Sun”.

Билетите ще се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен центът в НДК, като първите 100 билета ще са с промоционална цена от 40 лв. След изчерпването на промоционалните билети те ще се продават по 50лв, а в деня на концерта ще са по 60лв.

Placebo е една от най-обичаните алтернативни британски групи не само на Острова, но и навсякъде по света. Бандата се сформира през 1994г след случайна среща в Лондонското метро между Брайън Молко и Стефан Олсдал, които са бивши съученици.

В момента британците са на турне в Бразилия, Перу, Колумбия, Португалия, Израел, Германия и им предстоят участия в големите летни музиклани фестивали по света. Беше потвърдено  и участието на Placebo, като хедлайнер в сръбският EXIT Fest 2010. Българските фенове ще ги видят и чуят в края на лятото в София – на 13 септември в Зимен дворец на спорта.

Коментари