Предавания

"Ива от сутрин до обед" - едно шоу за нормалните хора
Всеки делничен ден от 08:00 до 12:00ч. с Ива Дойчинова

Забравете за кафето сутрин, "Ива от сутрин до обед" ще Ви зареди с ударна доза смях.
Започнете деня си с Ива Дойчинова и станете част от шоуто - обадете се на тел. 0 700 1 58 58 или изпратете sms на номер 1925 с първа дума: radio
прочети още »

 

Шоуто на Калина Стефанова

Всеки делничен ден от 12:00 до 15:00ч.

Калина е най-добрият Ви офис-приятел, защото избира Винаги най-добрата музика. Обадете и се на тел. 0 700 1 58 58 или и напишете sms на номер 1925 с първа дума: radio
прочети още »

 

"Musicology” с Мартен и Евелина
Всеки делничен ден от 16:00 до 20:00ч. с Мартен Роберто и Евелина Павлова

Много нова музика, нови идеи, градски стил и култура, клубове и партита... в "Musicology”, единствено по Radio FM+! 
прочети още »

 

"Часът на идеите" с Евелина Павлова

Всеки делничен ден от 15:00 до 16:00ч.

"Часът на идеите" е за някои от най-вдъхновяващите хора и идеи. За смелите, за предприемчивите, за изобретателите, за мечтателите, за хората с планове, за тези, които носят и барута и искрата, за хората, които не се страхуват от промените! "Часът на идеите" е предаване за хора като теб!
прочети още »
 

"Евелина в страната на чудесата" с Евелина Павлова
Всяка събота от 09:00 до 12:00ч.

Tри часа, посветени на малчуганите и техния свят: най-обичаните класически и съвремнни приказки, разказани от деца, срещи с експерти в областта на детското възпитание и незабравимите мелодии от най-обичаните детски шоута, филми и сериали. 
прочети още »
 

Soul Sunday

Всяка неделя от 18:00 до 20:00ч.

Музикалната селекция в Soul Sunday е направена от Мартен Роберто, който обещава, че освен най-любимите на слушателите Soul и R&B парчета, ще предложи и малко познати, но заслужаващи внимание артисти и песни.
прочети още »

 

Новините на всеки час представят НАШИТЕ НОВИНАРИ
 

Кристина Цветкова

Новинар, фотограф, пътешественик и майка. Заради последното пътешествията останаха на заден план, но не за дълго. Обожавам музиката и най-вече изпълненията на живо, като снимането на концерти е моето любимо хоби.
 
Новините – хубави или лоши, са отражение на нашия живот. В любимата ми детска книга "Приказка без край” има едни същества - "олелийците”. Те плачат и страдат през цялото време, но със сълзите си създават прекрасни сребърни кули. Главният герой се смилява над тях и ти превръща във вечно смеещи се и щастливи същества. Сълзите им секват, но с това започва да се руши и светът, който ги заобикаля. Няма хубаво без лошо, няма и само лошо – светът е шарен и аз съм щастлива да съм част от него.
 
 
Симеон Атанасов
Новинар в радио е сбъдната детска мечта за мен. Пожелавам го на всеки, защото в този случай времето, което минава, и в което остаряваш, няма никакво значение. Забавното е, че новинар станах след поредица от, бих ги определил като не особено големи, гафове като водещ. Просто в един момент имаше натрупване на куп обстоятелства. Новините обаче отвориха впоследствие пътя ми към университетското образование. Бакалавър-журналист и магистър по европейски въпроси е и академичният резултат след близо 20 годишно развитие в частния радиобизнес. Макар и в сянката на утвърдени медии, нашите новини стоят вероятно малко встрани, но тъкмо това прави по-сладка борбата за тяхното място в общия ефирен микс от радиостанции. Предизвикателство е да бъдеш чут в двете или най-много три минути, сред морето от песни и реклами - и аз вярвам, че правя максималното това да бъде факт.
 
Радослава Божилова
 
Когато преди повече от 15 години започнах работа в радио, майка ми ми казваше, че съм прекалено отдадена, нещо като "женена за радиото“. 
 
После така и стана – буквално. В радиото намерих половинката си и оттогава – заедно вкъщи, заедно и на работа. Как да не съм му благодарна?! 
 
Сега за мен – обичам децата, семейството си, готвенето, старите филми. Мразя намръщените хора, лъжата и диетите.