Предавания

"Kofein с Тони Георгиев

Гарантирана доза забавление, неподражаем хумор, сутрини, облечени в мъжко обаяние и нещо повече от добро настроение - така вече ще се събуждат слушателите на Радио FМ+ с легендарния Тони Георгиев, от понеделник до петък, между 7 и 10 сутринта, единствено по радио FM+!

Понеделник - Петък: 07:00 до 10:00 часа

"От 10 до 2 с Евелина Павлова"

Изключителната Евелина Павлова отново озарява ежедневието на слушателите на Радиото! Всичко интересно, вълнуващо и забавно, което си струва да научите.

Понеделник - Петък: 10:00 до 14:00 часа

"FM+ следобед с Калин

Настрой своя следобед на нашите честоти за едно приятно пътуване към края на работния ден. Актьорът, комикът, ефирният приятел, новият глас в ефира на Радио FM+: това е той, Калин, една приятелска компания на фона на любимата ти музика.

Понеделник - Петък: 14:00 до 18:00 часа

"Drive Time с Калина Стефанова

Направи своя drive time по-лежерен и приятен. Слушай вдъхновяваща музика и се забавлявай! Такъв е животът всяка делнична привечер с "Drive Time с Калина Стефанова" по Радио FM+ - Винаги най-добрата музика!

Понеделник - Петък: 18:00 до 20:00 часа

 

Новините на всеки час представят НАШИТЕ НОВИНАРИ
 

Симеон Атанасов
Новинар в радио е сбъдната детска мечта за мен. Пожелавам го на всеки, защото в този случай времето, което минава, и в което остаряваш, няма никакво значение. Забавното е, че новинар станах след поредица от, бих ги определил като не особено големи, гафове като водещ. Просто в един момент имаше натрупване на куп обстоятелства. Новините обаче отвориха впоследствие пътя ми към университетското образование. Бакалавър-журналист и магистър по европейски въпроси е и академичният резултат след близо 20 годишно развитие в частния радиобизнес. Макар и в сянката на утвърдени медии, нашите новини стоят вероятно малко встрани, но тъкмо това прави по-сладка борбата за тяхното място в общия ефирен микс от радиостанции. Предизвикателство е да бъдеш чут в двете или най-много три минути, сред морето от песни и реклами - и аз вярвам, че правя максималното това да бъде факт.
 
Радослава Божилова
 
Когато преди повече от 15 години започнах работа в радио, майка ми ми казваше, че съм прекалено отдадена, нещо като "женена за радиото“. 
 
После така и стана – буквално. В радиото намерих половинката си и оттогава – заедно вкъщи, заедно и на работа. Как да не съм му благодарна?! 
 
Сега за мен – обичам децата, семейството си, готвенето, старите филми. Мразя намръщените хора, лъжата и диетите.