Промоции

10.06.202410:58

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ – доказано качествено телевизионно...

От 14 юни до 14 юли футболните емоции ще владеят ефира на Българската национална телевизия с мачовете от УЕФА ЕВРО 2024.    Както винаги, дирекция "Спорт" на обществената телевизия ще осигури на почитателите на футбола богата студийна програма и детайлно отразяване на предстоящото европейско първенство в Германия... прочети още »
29.04.202407:00

Lecovita ЛивърВАКС – за нормална функция на черния дроб и...

LecoVita ЛивърВАКС ускорява отделянето на амоняк от организма и намалява нивото на урея в кръвта (благодарение на LOLA), нормализира чернодробните ензими, има силен противовъзпалителен, антиоксидантен и противовирусни ефекти. Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката, както и за оптимални нива на холестерол и триглицериди в... прочети още »
22.04.202407:00

LecoVita Периферин – точното решение за проблеми с гърба, кръста и...

Погрижи се за периферната нервна система - забрави за неприятните симптоми - скованост, изтръпване, мравучкане и затруднени движения!     LecoVita Периферин са серия иновативни продукти, които подпомагат ефективно при възпалителни и дегенеративни заболявания на периферната нервна система: радикулит, плексит, неврит, полиневрит;... прочети още »
15.04.202411:57

LecoVita ПулмоВАКС - погрижи се за чисти дихателни пътища,...

LecoVita ПулмоВАКС е комбиниран препарат с противовъзпалително, бактерицидно, противовирусно и муколитично действие, помагащ за чисти дихателни пътища.   За какво помага и кога да използваш LecoVita ПулмоВАКС? - Възпалителни заболявания на дихателната система - бронхити, трахеити, тонзилити, синузити. - Белодробни заболявания,... прочети още »
11.03.202407:00

LecoVita МЕМЕНТО – най-бързият начин да върнете естествената сила...

LecoVita Мементо е хранителна добавка, която подпомага и подобрява функциите на мозъка.   Редовната употреба на LecoVita Мементо ще спомогне за повишаване на вниманието, работоспособността и енергията при възрастни хора с дефицит на памет и концентрация и при по-млади с голямо умствено натоварване и ежедневен... прочети още »
04.03.202407:00

LecoVita ЦитроВАКС Плюс – за висок имунитет и защита на организма

Серия здравословни продукти за цялото семейство - LecoVita ЦитроВАКС Плюс!   Предимства: LecoVita ЦитроВАКС плюс е тройна комбинация на 3 доказани мощни имуномодулатори и антиоксиданти, осигурява в максималните препоръчителни концентрации - Витамин С, Витамин D3 и Цинк. LecoVita ЦитроВАКС плюс е в три форми - иновативна течна... прочети още »
23.02.202417:02

Младежки театър "Николай Бинев" с премиера на...

– Г-н Командир, разрешете да възразя! – Разрешавам! – Няма нищо по-важно от това да изпълняваш заповедите на сърцето си! – Какво? Войникът няма сърце! – Има! И може да обича!    В Младежки театър "Николай Бинев" предстои премиера на най-новия си куклен спектакъл –... прочети още »
15.02.202409:56

Младежки театър "Николай Бинев" представя: "Арт"

"Арт" е вълнуваща история за изкуството, приятелството и способността ни да останем верни на себе си, но и на приятелите си, когато виждаме света по различен начин.    Колко бихте платили за бяла картина? Има ли значение кой е художникът? Можем ли да наречем изкуство една картина, ако виждаме пред себе си едно бяло... прочети още »
03.01.202412:16

BG Market: Изделия от нашата пекарна, кухня и транжорна

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това имат онлайн магазин, от който потребителите могат да пазаруват в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намират.    Отскоро клиентите могат да се насладят на вкуса на току-що изпечени... прочети още »
13.12.202315:37

"Музикален Акселератор" помага нa 15 талантливи групи и...

За трета поредна година RockSchool, KMK Records и Urban House Studio реализираха програмата "Музикален Акселератор".   Целта на проекта е да развие местната музикална култура и да създаде успешни истории, които да вдъхновяват други артисти. Тазгодишното издание подкрепи 15 талантливи групи и артисти по пътя им на създаване... прочети още »
11.12.202307:00

Историята на The Parker Pen

Началото на Parker Pen Company не е грандиозно, както настоящия бизнес на компанията, а започва с опитите на един скромен и неособено заможен учител по телеграфия, да си докара малко допълнителни доходи за празниците.    Името на този учител от Уисконсин е George Safford Parker, и работата му в John Holland Pens Company го... прочети още »