Промоции

28.11.202315:47

Първи паметник на Кирил и Методий в Испания гради училище...

Асоциация "Малага - България 2010", основател на първо българско неделно училище "Родина" - гр. Малага, получи окончателно разрешение от община Малага за изграждане на паметник на Светите братя Кирил и Методий.    Монументът, представляващ бронзов барелеф върху каменен фундамент, предстои да бъде издигнат в... прочети още »
23.11.202311:16

BG Market - разнообразни продукти от Европа

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това разполагат с онлайн магазин, от който потребителят може да пазарува в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намира.    Фирмата е изградила собствена транжорна, като предоставя на своите... прочети още »
14.11.202307:00

14 ноември - Световният ден за борба с диабета

Световният ден за борба с диабета (World Diabetes Day) е годишно събитие, което се провежда на 14 ноември. Този ден беше установен от Световната здравна организация (СЗО) и Международния диабет фонд (IDF) през 1991 година, с цел да увеличи осведомеността за диабета и да подчертае необходимостта от превенция и контрол на този сериозен... прочети още »
31.10.202309:52

"Дигитална раница" - национална платформа за...

Министерство на образованието и науката сключи договор за единна национална електронна платформа за образователни услуги и съдържание (ЕЕПОУС).    Целта на платформата е от една страна да даде на учителите мощен инструментариум, с помощта на който сами да създават съвременни и интересни интерактивни уроци, а от друга – да... прочети още »
30.10.202315:22

Деница Василева и Анна Тенева са големите победители в...

Деница Василева, ученичка в 10. клас в Първа английска гимназия и Анна Тенева, ученичка в 9. клас в 90. СУ "Генерал Хосе де сан Мартин", София са големите победители в ученическия конкурс-обучение "Работилница за творческо писане – Разкажи за София".    Това стана ясно по време на специална... прочети още »
24.10.202316:34

FlexyFit – за добрата форма, спорта и здравословния начин на живот

Ако обичате спорта и здравословния начин на живот, но ежедневието ви е твърде динамично, платформата на FlexyFit е идеалното решение за вас! Създадена е с грижа за всички, които искат да поддържат добра форма, където и да се намират.   Платформата предлага над 400 видеотренировки с разнообразна насоченост, за всички нива на физическа... прочети още »
19.10.202312:37

БЯЛ ЛИСТ представя творчеството като терапевтичен метод в подкрепа...

На 28 и 29 октомври 2023 г. в ОКИ Културен дом – Красно село ще бъде представен имерсивният пърформънс БЯЛ ЛИСТ - заключителна част на интердисциплинарния социално-артистичен проект със същото заглавие на сдружение Глобал Вижън Съркъл в подкрепа на жените, преживели домашно насилие.    Имерсивният (потапящ в действието си)... прочети още »
18.10.202314:38

Почивка на морския бряг през октомври и ноември в Хотел Палас в...

Хотел Палас • Най-добър СПА хотел на България за 2023 г. • СПА комплекс на самия морски бряг • Работи целогодишно • СПА център с аква зона (закрит басейн с минерална вода и открит термален басейн с безкрайна гледка море) и термална зона (арома, инфрачервена и финландска сауна, парна баня, охлаждащ басейн, леден... прочети още »
17.10.202316:20

Solid представя Solid.Me!

Solid представя Solid.Me! Ново мобилно приложение за пълен дистанционен контрол на Smart врати Solid със страхотни функционалности и мониторинг на достъпа.   Благодарение на Solid.Me можете да отключвате и заключвате вратата си от разстояние, лесно да давате и отнемате достъп, както и да следите състоянието на вратата... прочети още »
11.10.202316:26

BG Market - едно обещание за качествено подбрани и разнообразни...

Верига супермаркети BG Market стартират своята дейност преди 20 години с отварянето на първия търговски обект в гр. Благоевград.    Сега хранителните магазини в града наброяват 10, разполагат и с един в гр. Банско. От 6 години BG Market развива дейност със собствен онлайн магазин, като предлага собствена дистрибуция в 3 окръга... прочети още »
19.09.202312:46

Кампания "Хижа на годината" оказва финансова подкрепа на...

Три финансови гранта и три програми за преференциални условия за подпомагане развитието на планински обекти за настаняване са отворени в рамките на кампанията "Хижа на годината" 2023, благодарение на партньорите на инициативата.      Грантовата програма на една от водещите технологични компании в страната -... прочети още »