Промоции

22.07.202411:47

Гледайте Олимпийски игри Париж 2024 от 26 юли до 11 август по БНТ...

Броени дни делят зрителите на Българската национална телевизия до началото на най-грандиозното спортно събитие на планетата – Летните Олимпийски игри в Париж. От 26 юли до 11 август в ефира на БНТ 1 и БНТ 3 ще бъдат излъчени 250 часа спорт с акцент върху българското представяне, както и финалите в най-популярните олимпийски... прочети още »
28.06.202417:43

Фестивал Алегра - право в десетката

През лятото столицата вибрира на честота на класическата музика с десетото издание на утвърдилия се като бижу на софийската музикална сцена фестивал Алегра.    Създателят му Петър Найденов, който с безпощаден вкус и филтър, вече за десета година задвижва изключително интересната програма и новаторски елемент във всяко издание на... прочети още »
25.06.202411:57

Фестивал за Националния ден на безопасността на движението по...

На 29 юни отбелязваме Националния ден на безопасността на движението по пътищата.    Тази година Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" (ДАБДП) отбелязва датата с фестивал, който има за цел да привлече вниманието върху превенцията и отговорността на всеки участник в движението. Посетителите ще могат... прочети още »
10.06.202410:58

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ – доказано качествено телевизионно...

От 14 юни до 14 юли футболните емоции ще владеят ефира на Българската национална телевизия с мачовете от УЕФА ЕВРО 2024.    Както винаги, дирекция "Спорт" на обществената телевизия ще осигури на почитателите на футбола богата студийна програма и детайлно отразяване на предстоящото европейско първенство в Германия... прочети още »
29.04.202407:00

Lecovita ЛивърВАКС – за нормална функция на черния дроб и...

LecoVita ЛивърВАКС ускорява отделянето на амоняк от организма и намалява нивото на урея в кръвта (благодарение на LOLA), нормализира чернодробните ензими, има силен противовъзпалителен, антиоксидантен и противовирусни ефекти. Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката, както и за оптимални нива на холестерол и триглицериди в... прочети още »
22.04.202407:00

LecoVita Периферин – точното решение за проблеми с гърба, кръста и...

Погрижи се за периферната нервна система - забрави за неприятните симптоми - скованост, изтръпване, мравучкане и затруднени движения!     LecoVita Периферин са серия иновативни продукти, които подпомагат ефективно при възпалителни и дегенеративни заболявания на периферната нервна система: радикулит, плексит, неврит, полиневрит;... прочети още »
15.04.202411:57

LecoVita ПулмоВАКС - погрижи се за чисти дихателни пътища,...

LecoVita ПулмоВАКС е комбиниран препарат с противовъзпалително, бактерицидно, противовирусно и муколитично действие, помагащ за чисти дихателни пътища.   За какво помага и кога да използваш LecoVita ПулмоВАКС? - Възпалителни заболявания на дихателната система - бронхити, трахеити, тонзилити, синузити. - Белодробни заболявания,... прочети още »
11.03.202407:00

LecoVita МЕМЕНТО – най-бързият начин да върнете естествената сила...

LecoVita Мементо е хранителна добавка, която подпомага и подобрява функциите на мозъка.   Редовната употреба на LecoVita Мементо ще спомогне за повишаване на вниманието, работоспособността и енергията при възрастни хора с дефицит на памет и концентрация и при по-млади с голямо умствено натоварване и ежедневен... прочети още »
04.03.202407:00

LecoVita ЦитроВАКС Плюс – за висок имунитет и защита на организма

Серия здравословни продукти за цялото семейство - LecoVita ЦитроВАКС Плюс!   Предимства: LecoVita ЦитроВАКС плюс е тройна комбинация на 3 доказани мощни имуномодулатори и антиоксиданти, осигурява в максималните препоръчителни концентрации - Витамин С, Витамин D3 и Цинк. LecoVita ЦитроВАКС плюс е в три форми - иновативна течна... прочети още »
23.02.202417:02

Младежки театър "Николай Бинев" с премиера на...

– Г-н Командир, разрешете да възразя! – Разрешавам! – Няма нищо по-важно от това да изпълняваш заповедите на сърцето си! – Какво? Войникът няма сърце! – Има! И може да обича!    В Младежки театър "Николай Бинев" предстои премиера на най-новия си куклен спектакъл –... прочети още »
15.02.202409:56

Младежки театър "Николай Бинев" представя: "Арт"

"Арт" е вълнуваща история за изкуството, приятелството и способността ни да останем верни на себе си, но и на приятелите си, когато виждаме света по различен начин.    Колко бихте платили за бяла картина? Има ли значение кой е художникът? Можем ли да наречем изкуство една картина, ако виждаме пред себе си едно бяло... прочети още »