Спечелете

18.11.201907:00

Подари музикално вълшебство c шоколадови бонбони Suchard!

Зарадвай любимите си хора - поздрави ги с песен и участвай в играта на Радио FM+ и шоколадови бонбони Suchard!   Виж списъка по-долу и избери своята песен! Изпрати ни името на песента, името и фамилията на човека, когото искаш да поздравиш и телефона му, на igra@fmplus.net! Всеки ден Евелина Павлова ще се свързва на живо с... прочети още »
14.11.201907:00

Спечели билет за първото представление на VIDEO GAMES LIVE в България!

Мултимедийният концерт VIDEO GAMES LIVE с музика от най-популярните видео игри за всички времена идва за първи път в България по покана на агенция "Кантус Фирмус".   Искаш ли да спечелиш билет за шоуто? Отговори с коментар на въпроса за деня, който ще намираш във facebook страницата на Радиото и вече участваш в... прочети още »
15.10.201907:00

КОЙ СЪМ АЗ? Празничната игра на Радио FM+ започна

Даваме старт на празничната музикална игра на Радио FM+ "КОЙ СЪМ АЗ?" Поводът е повече от голям - първото частно радио в България навърши 27 години. Стартът е даден на 15 октомври 1992 година с култовата песен на Queen "Radio Gaga".  Ще продължим да празнуваме с музика и с големите й герои. Цели три седмици ще имаме... прочети още »