Спечелете

13.01.202007:00

Аспен Ризорт "Голф, Ски" - спечели мечтаната зимна вакация!

Откъсни се от забързания ежедневен ритъм с Аспен Ризорт "Голф, Ски"! Заобиколи се поне за един уикенд с красотата на природата и спокойствието, което само планината може да даде. А сега този уикенд може да бъде твоята награда!   Включи се в играта на Аспен Ризорт "Голф, Ски", отговори на ежедевния въпрос, който ще... прочети още »
09.12.201907:01

Стопли сърцето на скъп човек за Коледа с Teddy - Златното мече на...

Коледното мече със златно палтенце, най-вкусен шоколад и сърчице на вратлето може да стопли всяко сърце за Коледа!    А кой стопли вашето сърце през годината? Оставете коментар на Facebook страницата на Радиото под играта "Стопли сърцето на скъп човек със Златното мече Teddy на Lindt!" от 9-ти до 13-ти декември.... прочети още »
18.11.201907:00

Подари музикално вълшебство c шоколадови бонбони Suchard!

Зарадвай любимите си хора - поздрави ги с песен и участвай в играта на Радио FM+ и шоколадови бонбони Suchard!   Виж списъка по-долу и избери своята песен! Изпрати ни името на песента, името и фамилията на човека, когото искаш да поздравиш и телефона му, на igra@fmplus.net! Всеки ден Евелина Павлова ще се свързва на живо с... прочети още »