Игри

01.03.202107:00

Спечели изящен подарък от SWAN PEARLS за любимата жена!

Месец март е месецът на жената и красотата! Избра ли специален подарък за своята любима, майка или сестра? Не търси, а участвай в играта на SWAN PEARLS! Изненадай я с красиви златни обеци със сладководни перли от SWAN PEARLS!    Как? Като отговориш правилно на въпроса във фейсбук страницата на Радио FM+ с коментар под него! В... прочети още »
01.03.202107:00

Спечели страхотен подарък от Laboratorios BABÉ в играта...

Месецът на жената стартира със страхотна игра c Радио FM+ и Laboratorios BABÉ!   Слушай внимателно ефира - когато чуеш незабравимата песен “Pretty Woman” на Рой Орбисън, пиши ни на имейл igra@fmplus.net с часа, в който e прозвучала, своето име и телефон за връзка, както и изрично съгласие да публикуваме името ти,... прочети още »
25.02.202117:04

Pop Up Months - ново и вълнуващо шопинг преживяване в Bulgaria Mall!

Февруари и март месец в Bulgaria Mall са Pop Up Months! През двата месеца Bulgaria Mall ще бъде домакин на няколко български модни и детски брандове, от които до момента пазарувахме само онлайн. Давайки възможност на клиенти си да се докоснат до самия бранд на живо, Bulgaria Mall отваря врати към едно ново и вълнуващо шопинг преживяване,... прочети още »
27.11.202009:33

Solid Doors Center е най-новият проект на Солид 55

В уникалния по рода си дизайн център за врати, посетителите ще намерят разнообразни решения, съобразени за различните стилове интериор. Разположен на площ от над 2000 кв.м. с над 100 реални мостри, Solid Doors Center събира както родни брандове, така и марки, известни по цял свят.      С прецизност към детайла, трите... прочети още »
19.11.202013:46

УНИЦЕФ стартира кампания в подкрепа на невербалните деца

"Невербалните деца имат какво да кажат - помогни им да се изразят!" - с това послание УНИЦЕФ в България започва кампанията "1 секунда променя живота" за подкрепа на децата с увреждания, които не могат да говорят, и техните учители.     Лица на кампанията са обичаната актриса и посланик на добра воля на... прочети още »
13.11.202016:45

Панайот Николов от Bosch Automotive Aftermarket Bulgaria с три...

Благодарим на нашите приятели от Роберт Бош България за подкрепата и вярата в смисъла на кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Споделяме част от интервюто на Евелина Павлова с Панайот Николов - Директор Продажби Автомобилно Оборудване в Роберт Бош, който в контекста на кампанията, ще ни посъветва какво е важно, за да се подготвим... прочети още »
21.10.202014:51

Христо Стоичков стана рекламно лице на T MARKET

Световноизвестният български футболист Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице на веригата магазини T MARKET.    Звездата на родния футбол е първият и единствен избор на бързоразвиващата се компания “Максима България” за лице на супермаркети T MARKET. Камата ще бъде част от всяка рекламна кампания на  T... прочети още »
14.10.202014:19

Предимствата на курса по английски в онлайн вариант

Все повече хора, които посещават различни курсове, оценяват предимствата, които дават онлайн програмите. Разговаряхме с преподаватели и курсисти на BRITANICA как протича един час във виртуалната им класна стая и какви са възможностите, които онлайн обучението открива пред тях и ето какво споделят те:   По своето съдържание... прочети още »
08.10.202010:24

Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата

Национален Розов ден – 8 октомври се превърна в своеобразна традиция в рамките на Световния месец за борба с рака на гърдата, затова няма да пропуснем да го отбележим и през предизвикателната 2020 година. Той се провежда по инициатива на Avon България и е ден, в който компанията призовава всеки, желаещ да покаже подкрепата си, да облече... прочети още »
18.09.202016:58

Eлена Георгиева, академичен директор на BRITANICA: Днес...

За атрактивните новости в системата на обучение в BRITANICA през новата учебна година, с които децата ще учат още по-мотивирано и успешно, разговаряме с Елена Георгиева.    Дългогодишната преподавателка и академичната директорка на BRITANICА Мис Ели, както се обръщат към нея нашите ученици и родителите им, е Доктор на... прочети още »
15.09.202013:04

Есенна феерия 2020 в Bulgaria Mall

Лятото започна да се изплъзва бавно, а ние да се връщаме обратно към по-забързаното ежедневие. Хвърляйки по един поглед към бъдещите задачки ни се иска да си дадем още няколко дни на семейна идилия, преди голямата подготовка!   Спокойствие, романтика и веселие може да намерим обаче във всеки един миг, за да може лятното настроение да... прочети още »