Игри

26.02.202407:00

Красотата ѝ ще спаси света!

Запознай се с Purelogicol - колагенът на звездите! За красива кожа и здрави стави!   Искаш ли да го опиташ и ти? Включи се в играта на Радио FM+ и abstore.bg! Наостри уши и слушай внимателно ефира на Радиото. Всеки ден, но само два пъти дневно, в едно от трите предавания - "Kofein" с Тони Георгиев, "От 10 до 2" с... прочети още »
23.02.202417:02

Младежки театър "Николай Бинев" с премиера на...

– Г-н Командир, разрешете да възразя! – Разрешавам! – Няма нищо по-важно от това да изпълняваш заповедите на сърцето си! – Какво? Войникът няма сърце! – Има! И може да обича!    В Младежки театър "Николай Бинев" предстои премиера на най-новия си куклен спектакъл –... прочети още »
15.02.202409:56

Младежки театър "Николай Бинев" представя: "Арт"

"Арт" е вълнуваща история за изкуството, приятелството и способността ни да останем верни на себе си, но и на приятелите си, когато виждаме света по различен начин.    Колко бихте платили за бяла картина? Има ли значение кой е художникът? Можем ли да наречем изкуство една картина, ако виждаме пред себе си едно бяло... прочети още »
05.02.202407:00

Спечели мечтаната зимна вакация в Aspen Resort Golf & Ski!

Aspen Resort Golf & Ski се намира в живописната Разложка котловина, заобиколен от величествените Рила, Пирин и Родопи, които са част от Национален Парк Пирин и под защитата на ЮНЕСКО заради разнообразната флора и фауна.    Комплексът се намира 10 минути с кола от известния зимен курорт Банско, а голф игрището (с 18-дупки)... прочети още »
22.01.202407:00

Спечели уикенд за двама в Барселона от Екватор.БГ!

Повече от 12 години Екватор.БГ предлага пътешествия от А до Я и се превърна в опитна и широко предпочитана туристическа агенция, която гордо обслужва ентусиазирани пътешественици през всички сезони.   Изберете мечтаната ваканция до повече от 20 спиращи дъха дестинации на 4 континента, всяка от които предлага уникална комбинация от... прочети още »
03.01.202412:16

BG Market: Изделия от нашата пекарна, кухня и транжорна

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това имат онлайн магазин, от който потребителите могат да пазаруват в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намират.    Отскоро клиентите могат да се насладят на вкуса на току-що изпечени... прочети още »
13.12.202315:37

"Музикален Акселератор" помага нa 15 талантливи групи и...

За трета поредна година RockSchool, KMK Records и Urban House Studio реализираха програмата "Музикален Акселератор".   Целта на проекта е да развие местната музикална култура и да създаде успешни истории, които да вдъхновяват други артисти. Тазгодишното издание подкрепи 15 талантливи групи и артисти по пътя им на създаване... прочети още »
11.12.202307:00

Историята на The Parker Pen

Началото на Parker Pen Company не е грандиозно, както настоящия бизнес на компанията, а започва с опитите на един скромен и неособено заможен учител по телеграфия, да си докара малко допълнителни доходи за празниците.    Името на този учител от Уисконсин е George Safford Parker, и работата му в John Holland Pens Company го... прочети още »
11.12.202307:00

Спечели луксозни продукти на PARKER в играта на Радио FM+!

PARKER е водеща марка в сегмента на луксозните пишещи средства от 1888 година.     Eдна от най-известните марки при луксозните пишещи средства, познати не само в Европа, но и по целия свят, PARKER винаги е бил представян от най-известните и значими личности на своето време: писатели, политици, монарси, бил е използван... прочети още »
04.12.202307:00

Спечели награди в играта на чай Ahmad по Радио FM+

Ahmad Tea е английска марка, която вдъхновява любовта към чая вече почти четири десетилетия.   Специалистите на Ahmad правят внимателна селекция от различни сортове от сърцето на чаените плантации - Шри Ланка, Кения, Китай и Индия – страни с традиции в отглеждането на чай.   Компанията е създадена с вярата, че... прочети още »
01.12.202312:32

12 документални филма, чуждестранни гости, презентации,...

Броени дни ни делят от старта на 18-те "Дни на предизвикателствата" (5 - 7 декември в кино "Люмиер") - фестивал на аутдор културата, екстремните спортове, планинския туризъм и застъпниците на природата. Организаторите от магазини "Стената" съветват феновете да побързат и закупят билети предварително.   В... прочети още »