Игри

14.03.202407:00

Бъди здрава и красива с Мултивитамини Alive от Revita.bg!

Мултивитамите Alive от revita.bg съдържат богат набор хранителни вещества за поддържане на естествената красота. А сега можеш да ги спечелиш!   Включи се в играта на думи с Мултивитамини Alive! Всеки ден, във Фейсбук страницата на Pадиото, ще ви предизвикваме да довършите различно изречение, с коментар под публикацията за деня. Всеки... прочети още »
11.03.202407:00

LecoVita МЕМЕНТО – най-бързият начин да върнете естествената сила...

LecoVita Мементо е хранителна добавка, която подпомага и подобрява функциите на мозъка.   Редовната употреба на LecoVita Мементо ще спомогне за повишаване на вниманието, работоспособността и енергията при възрастни хора с дефицит на памет и концентрация и при по-млади с голямо умствено натоварване и ежедневен... прочети още »
04.03.202407:00

LecoVita ЦитроВАКС Плюс – за висок имунитет и защита на организма

Серия здравословни продукти за цялото семейство - LecoVita ЦитроВАКС Плюс!   Предимства: LecoVita ЦитроВАКС плюс е тройна комбинация на 3 доказани мощни имуномодулатори и антиоксиданти, осигурява в максималните препоръчителни концентрации - Витамин С, Витамин D3 и Цинк. LecoVita ЦитроВАКС плюс е в три форми - иновативна течна... прочети още »
01.03.202407:00

Здраве и красота с натуралната българска козметика на Lidkor

Абсолютно пречистена, напълно натурална козметична линия от продукти за лице, коса и тяло. Lidkor е една голяма стъпка към бъдещето и младостта на твоята кожа.   Участвай в играта на Lidkor, като отговориш вярно на дневния въпрос във фейсбук страницата на Радиото! Всеки делничен ден един от всички участници ще печели... прочети още »
26.02.202407:00

Красотата ѝ ще спаси света!

Запознай се с Purelogicol - колагенът на звездите! За красива кожа и здрави стави!   Искаш ли да го опиташ и ти? Включи се в играта на Радио FM+ и abstore.bg! Наостри уши и слушай внимателно ефира на Радиото. Всеки ден, но само два пъти дневно, в едно от трите предавания - "Kofein" с Тони Георгиев, "От 10 до 2" с... прочети още »
23.02.202417:02

Младежки театър "Николай Бинев" с премиера на...

– Г-н Командир, разрешете да възразя! – Разрешавам! – Няма нищо по-важно от това да изпълняваш заповедите на сърцето си! – Какво? Войникът няма сърце! – Има! И може да обича!    В Младежки театър "Николай Бинев" предстои премиера на най-новия си куклен спектакъл –... прочети още »
15.02.202409:56

Младежки театър "Николай Бинев" представя: "Арт"

"Арт" е вълнуваща история за изкуството, приятелството и способността ни да останем верни на себе си, но и на приятелите си, когато виждаме света по различен начин.    Колко бихте платили за бяла картина? Има ли значение кой е художникът? Можем ли да наречем изкуство една картина, ако виждаме пред себе си едно бяло... прочети още »
03.01.202412:16

BG Market: Изделия от нашата пекарна, кухня и транжорна

Верига супермаркети BG Market разполагат с 10 физически магазина на територията на гр. Благоевград и 1 в гр. Банско. Освен това имат онлайн магазин, от който потребителите могат да пазаруват в цялата страна в зависимост от зоната, в която се намират.    Отскоро клиентите могат да се насладят на вкуса на току-що изпечени... прочети още »
13.12.202315:37

"Музикален Акселератор" помага нa 15 талантливи групи и...

За трета поредна година RockSchool, KMK Records и Urban House Studio реализираха програмата "Музикален Акселератор".   Целта на проекта е да развие местната музикална култура и да създаде успешни истории, които да вдъхновяват други артисти. Тазгодишното издание подкрепи 15 талантливи групи и артисти по пътя им на създаване... прочети още »
11.12.202307:00

Историята на The Parker Pen

Началото на Parker Pen Company не е грандиозно, както настоящия бизнес на компанията, а започва с опитите на един скромен и неособено заможен учител по телеграфия, да си докара малко допълнителни доходи за празниците.    Името на този учител от Уисконсин е George Safford Parker, и работата му в John Holland Pens Company го... прочети още »
01.12.202312:32

12 документални филма, чуждестранни гости, презентации,...

Броени дни ни делят от старта на 18-те "Дни на предизвикателствата" (5 - 7 декември в кино "Люмиер") - фестивал на аутдор културата, екстремните спортове, планинския туризъм и застъпниците на природата. Организаторите от магазини "Стената" съветват феновете да побързат и закупят билети предварително.   В... прочети още »