Игри

12.03.201917:02

Nature’s Way обединява сили с Mandy Moore в името на доброто!

Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията на природните продукти за здраве. По този повод американската компания ще работи съвместно с Mandy Moore – успешна актриса, певица и ревностен привърженик на идеята за здравословен начин на живот. Ето какво споделя Mandy Moore за партньорството си с... прочети още »
07.03.201914:39

8-ми март в света на цветята: практични съвети за верни празнични...

Познавате ли жена, която не обича цветя? Не, нали. А знаете ли, че през вековете "кодът" на цветята се е превърнал в таен език, който предава безброй чувства и емоции. От Викторианската епоха до днес подаряването на цвете е безценен жест, изразяващ не само любов, но и признателност, възхищение и молба за прошка дори.   И за... прочети още »
25.02.201916:26

Bulgaria Mall кани всички дами на чаено парти на 8 март!

На 8 март каним всички дами на чаено парти в #BulgariaMall! Подгответе се за празника заедно с нас!   В нашия кът на чудесата ще ви очакват:  ♠ Модни тенденции и съвети от модния и лайфстайл блогър Ванина Ханджийска от Style inspiratrice; ♣ Кът за безплатен грим и козметични съвети;  ♥ Специални... прочети още »
07.02.201921:00

Сподели любовта си с Lindor и FM+ и спечели

Любовта е за двама! С нежно-топящото се сърце на Lindor! Сподели своите чувства към обичан човек със специално послание в любовната игра на Lindor и Радио FM+!   Да споделиш любовта си никога не е било по-сладко и лесно! Любовта е чувство с различни лица, кара те да шепнеш на ухото на любимия човек съкровени мечти, да извикаш... прочети още »
05.02.201920:03

Споделете любовта в Bulgaria Mall в най-любовния месец от годината

В месеца на любовта, Bulgaria Mall създаде един романтичен кът с ЦВЕТНА СТЕНА, на която може да запечатате прекрасен спомен за себе си или с любим човек! И освен да се насладите на красотата на пролетните цветя, качвайки своя заснет момент от нея в Instagram, участвате в игра за забележително бижу, предоставено от... прочети още »
28.01.201909:38

Спечели уикенд за двама в Аспен Ризорт "Голф, Ски"

Откъсни се от забързания ежедневен ритъм с Аспен Ризорт "Голф, Ски"! Заобиколи се поне за един уикенд с красотата на природата и спокойствието, което само планината може да даде. А сега този уикенд може да бъде твоята награда!   Включи се в играта на Аспен Ризорт "Голф, Ски", отговори на ежедевния въпрос, който ще... прочети още »
09.01.201911:09

Bulgaria Mall кани на Празник на виното!

Bulgaria Mall кани всички любители на доброто вино на Празник на виното! Събитето организирано по повод любимия български празник Трифон Зарезан, ще се състои на 2 и 3 февруари на партера на Bulgaria Mall.   Богата палитра от винени вкусове ще бъде представена на всички желаещи да се включат в отворената дегустация. Гостите на... прочети още »
14.12.201812:07

Създай хубави моменти със Suchard!

Създай хубави моменти със Suchard от 17 декември 2018 г. до 06 януари 2019 г.   Избери Suchard картичка и текст и участвай в седмичната томбола за награди.   Повече за правилата на играта ще откриеш на suchard.bg. прочети още »
09.12.201810:26

Efbet ще бори конкуренцията с иновативни идеи

В опит да се откроят от останалите букмейкърски къщи, компаниите прибягват до нестандартни подходи към привличането на нови клиенти. Точно този маркетингов трик бе заложен в развитието на родния бранд Efbet. Сайтът реши да популяризира услугите си, като стимулира всички нови потребители в платформата. Поощрението се уповава на начален бонус,... прочети още »
06.12.201816:56

Да дариш любов и усмивка с акция "Милосърдие - От деца за...

Рождество Христово е един от най-големите и светли християнски празници. Това е времето, когато лошите чувства и емоции се изпаряват под красивия танц на снежинките. Времето, когато семейството е най-сплотено, а причината за това е, че коледният дух отваря сърцата и душите ни за истински емоции като радост, смях, любов и... прочети още »
01.12.201808:22

Пазарувай в Bulgaria Mall, иди на бала с Nissan GT-R!

Пазарувай от Terani Couture (ниво 2, Bulgaria Mall) от 1 декември 2018 до 28 февруари 2019 и можеш да спечелиш незабравимо преживяване за теб и твой приятел - да отидеш на бала с Nissan GT-R!   Повече за правилата на играта и за регистрацията ще откриеш на bulgariamall.bg/GTRforPROM2019. прочети още »