Игри

25.09.202308:46

Спечели билет за най-грандиозния концерт на Графа!

На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител.   Националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов-Графа.   ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ТАМ? Радио FM+ ще се погрижи за... прочети още »
19.09.202312:46

Кампания "Хижа на годината" оказва финансова подкрепа на...

Три финансови гранта и три програми за преференциални условия за подпомагане развитието на планински обекти за настаняване са отворени в рамките на кампанията "Хижа на годината" 2023, благодарение на партньорите на инициативата.      Грантовата програма на една от водещите технологични компании в страната -... прочети още »
11.09.202309:08

"Фантастико" те предизвиква: Намери ученическия си...

И тази година, преди децата да прекрачат отново училищния праг, няма как да не си спомним времето, когато и ние сме били на тяхно място.   Но докато всички разглеждат снимки от 15 септември, Фантастико те предизвиква да се разровиш в стария си бележник и да си припомниш най-интересната страница – тази със забележките. Това ще... прочети още »
11.09.202307:34

Училище, здравей, с моливите Steadtler, маркерите Sharpie и...

Дойде септември и е време за училище! И за да бъде весело, приятно и вълнуващо играй с Радио FM+ и Youshop.bg!   Всеки ден ще раздаваме награди - за ученици, художници и хоби маниаци, но най-вече за най-цветните ентусиасти, които обичат креативните игри и новите знания.   В "Шоуто на Евелина Павлова" ще си говорим... прочети още »
25.08.202316:54

Стартира конкурсът "Хижа на годината" 2023

Кампанията "Хижа на годината" е инициатива на 360mag.bg в партньорство с Български туристически съюз (БТС).     Тази година в нея бяха обявени номинациите в 8 направления, в които ще се конкурират общо 55 хижи.      До 15.11. на сайта huts.360mag.bg всеки ползвател на планински обекти за... прочети още »
21.08.202308:00

Спечели двоен билет за концертите на Ара Маликян и Йоргос Даларас!

"Диамантеният глас на Гърция" Йоргос Даларас идва за концерт в Античния театър на 2 септември, а ден по-късно там ще се изяви и прочутият цигулков виртуоз Ара Маликян.    ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ НА НЯКОЕ ОТ ШОУТАТА? Радио FM+ ще ти даде тази възможност - при това няма да отидеш сам/а, а с придружител!   Отговори с... прочети още »
24.07.202307:00

Спечели билет за концерта на 6 август от поредицата Burgas Summer...

Концертната поредица BURGAS SUMMER LIVE ще се проведе на пристанището в морския град и ще го превърне в горещото място за среща на българската публика със световни артисти.    ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ТАМ ЗА НАЧАЛОТО НА ФЕСТА? Радио FM+ ще превърне желанието ти в реалност, като ти даде възможност да спечелиш билет за концерта на 6... прочети още »
29.06.202308:34

Наслади се на всеки миг от лятото с Тазектан!

Наслади се на всеки миг от лятото!  Не допускай стомашните неразположения да ти го отнемат!  С Тазектан победата ще бъде твоя!  Сега Тазектан е тук не само, за да ти помага, но и да ти подари незабравими мигове с приятели.   Лятото настъпва с пълна сила, а с него и сезона на диариите! Дали причините са така... прочети още »
28.06.202313:40

Започна регистрацията за тазгодишния клавирен майсторски клас на...

За четиринадесета поредна година, признатият за един от най-добрите интерпретатори на Шопен – проф. Людмил Ангелов, ще обучава млади пианисти в своя клавирен майсторски клас в Нов български университет от 4-15 юли 2023 г.    Регистрацията на участниците е вече активна, а право да се включат в класа имат млади пианисти от... прочети още »
26.06.202307:00

Спечели уикенд за двама в Aspen Resort Golf & Ski!

Aspen Resort Golf & Ski се намира в живописната Разложка котловина, заобиколен от величествените Рила, Пирин и Родопи, които са част от Национален Парк Пирин и под защитата на ЮНЕСКО заради разнообразната флора и фауна.    Комплексът се намира 10 минути с кола от известния зимен курорт Банско, а голф игрището (с 18-дупки)... прочети още »
20.06.202313:00

Visa подкрепя дигитализирането на МСП

Visa в партньорство с български банки, правителствени институции и неправителствени организации осъществява от средата на декември 2022 г. програмата "България БезБрой", чиято цел е  да подпомогне малкия и средния бизнес да приема дигитални разплащания.    МСП, които не са се възползвали от безналични плащания... прочети още »