MY DREAM НДК

01.10.2010

Световноизвестният феноменален спектакъл на китайската арт трупа My Dream за първи път е в България.
 „ИЗБЕРИ ДА МЕЧТАЕШ” - или как с вяра, дълбока вътрешна мотивация и приятели, които те подкрепят, всяка красива мечта може да се превърне в реално
ст.

За първи път българската публика ще има възможност да се наслади на уникалния шоу спектакъл на китайската арт трупа на хора с увреждания My Dream. Феноменалните танцьори, певци, инструменталисти и актьори от Китай ще имат само едно представление и то ще бъде в София, на 01 октомври,  зала 1 на НДК от 19:30 часа.

Изяществото на спектакъла My Dream и силният дух на хората с увреждания са мотивирали и впечатлявали милиони хора по света. Всяка година трупата изнася над 150 представления като до този момент над 60 държави са се наслаждавали на феноменалните способности на артистите.

Трупата е била топло посрещана от едни от най-влиятелните политически и обществени фигури на нашето време. Президенти като Бил Клинтън, Герхард Шрьодер и Александър Квашневски, са само част от официалните лица, подкрепили изкуството на китайската арт трупа.
Гостуването на трупата у нас и спектакълът My Dream са част от едно послание - „Избери да мечтаеш” - да мислим извън рамките на ограниченията, да ценим и празнуваме живота всеки ден.

Коментари