Подготви се за лятото и спечели награди от Avène!

Тази година Дерматологични лаборатории Avène предлагат истинска революция в козметиката, с два нови продукта в серията Avène Слънце - Минерален флуид и Анти-ейдж слънцезащита. 
 
Минерален флуид с ултра-флуидна текстура за 100% удоволствие. Минерален продукт, който се нанася изключително лесно, благодарение на фините си съставки. Създава копринено усещане и матов завършек. Тази иновация има две нови разновидности:
- Минерален флуид SPF 50+ с матов финиш
- Тониран минерален флуид SPF 50+ за равномерен тен.
 
За първи път Дерматологични лаборатории Avène предлагат и анти-ейдж активна съставка в слънцезащитен продукт, за да се осигури подсилена защита срещу стареенето на кожата. Анти-ейдж слънцезащита, запазваща младостта на кожата. UV-лъчите, по-конкретно UVA-лъчите, предизвикват изменение на колагеновите и еластиновите фибри в кожата, предизвиквайки дефицит, който е в основата на стареенето на кожата. Продуктът Анти-ейдж слънцезащита SPF 50+ увеличава синтеза на колаген, който е основен структурен протеин на кожата.
 
Термалната вода Avène e в състава на всички продукти на марката. Открита още през 18-ти век в Южна Франция, Термалната вода Avène е дар от природата - успокояваща, антииритативна и антиоксидантна.
 
Нейният уникален състав и богатството на йони гарантират ефикасност и толерантност, а ниската минерализация осигурява изключителна нежност и комфорт.
 
Фина струя Термална вода Avène обгръща Вашата кожа с нежност и мекота, без усещане за пощипване и опъване, което я прави подходяща и при свръхчувствителна кожа.
 
Открийте актуалните промоционални предложения в аптеките: 2=1 на формати спрей - 2 х 300 мл, 2 х 150. 
 
Вижте въпроса на деня на фейсбук страницата на Радио FM+, включете се с коментар и можете да спечелите награда - Тониран минерален флуид SPF 50+ за равномерен тен от Avène!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-26.05.2017
 
Спечелили:
1- Весела Илиева
2- Маргарита Симеонова
3- Милена Петрова
4- Пенка Петкова
5- Петя Николова
6- Тихомир Братованов
7- Георги Василев
8- Невена Стаева-Бакалова 
9- Ваня Филипова
10- Кремена Рачева

Свързани новини

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Sanostol: Да преборим пролетната умора

15.04.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Спечели уикенд за двама в Аспен Ризорт

28.01.2019

Спечели двоен билет за концерта на Графа

19.11.2018

Коментари