Спечели вкусни награди от FM+ и кренвирши LEKI!

Радио FM+ и кренвирши LEKI те предизвикват с вкусна игра и много награди! Включи се и бъди готов за голяма порция апетитно изкушение!
 
Влез във фейсбук страницата на Радио FM+ и избери едно от двете вкусни предложения с кренвирши LEKI! Тагни приятел, с който би го споделил/а и... стискай палци на финала - в края на деня един от всички грабва приза: вкусен подарък от кренвирши LEKI!
 
Кренвирши LEKI – от подбрано свинско месо, естествено опушени и великолепно подправени!
 
LEKI е една от първите марки кренвирши и наденици на пазара и вече 15 години предлага доказано качество и изгодна цена. Можеш да ги намериш във всеки магазин.
 
Освен традиционните за пазара вкусове, включва и иновативни продукти като: кренвирши - пражки и франкфуртер, както и наденици – лионска и други.
 
Кренвирши LEKI: внимателно подбрано свинско месо, приятно опушен с естествен дим от широколистна дървесина. Перфектно съчетан букет от подправки за един неповторим вкус и аромат! С постоянно качество, винаги свежи и вкусни. 
 
Идеални за споделяне с близки и приятели. Хапнете на закуска, обяд, вечеря; вкъщи и навън, със семейство и приятели, или пък сам вкъщи! Перфектни за хот–дог, готови за бързо похапване веднага, но подходящи и за приготвяне на топли ястия и аламинути. 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 24-28.02.2020
 
Списък на спечелилите:
24.02 Borislava Grigorova
25.02 Румен Попов
26.02 Nataliya Petkova
27.02 Даниела Тодорова
28.02 Jordan Stamenov
Седмична награда: Ирина-Добри Добреви 

Свързани новини

Мечтаната лятна ваканция в Aspen Resort

22.06.2020

Ела във вълшебната гора на Lindt!

10.04.2020

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Защо да позволяваме на учениците да ...

15.09.2017

Коментари