Спечели мечтаната лятна ваканция в Aspen Resort Golf & Ski!

Откъсни се от забързания ежедневен ритъм с Аспен Ризорт "Голф, Ски"! Заобиколи се поне за един уикенд с красотата на природата и спокойствието, което само планината може да даде. А сега този уикенд може да бъде твоята награда!
 
Включи се в играта на Аспен Ризорт "Голф, Ски", отговори на ежедевния въпрос, който ще намериш на страницата ни във фейсбук и в края на седмцата късметът може да посочи теб! Заслужава си - в Аспен Ризорт те очакват не просто сън и почивка, а прекрасен открит басейн, фитнес, спокойствие, безплатен аниматор за деца, разкошен ресторант, тишина и божествена природа!
 
Всеки ден във фейсбук страницата на Радио FM+ ще задаваме по един въпрос за Аспен Ризорт. В края на всяка седмица един от вас, отговорил вярно на въпроса, ще печели ваучер за уикенд и закуска за двама в комплекса!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22.06-03.07.2020
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1: Тихомира Иванова 
Седмица 2: Lubomir Mukov
 
Хотелски комплекс "Аспен Ризорт" е разположен в подножието на Пирин планина, между градовете Банско и Разлог, до световно известното игрище за голф – "Пирин голф". Kомплексът предлага настаняване в 112 стаи: комфортни студиа, апартаменти с една или две спални, всички оборудвани с кухненски боксове, в зависимост от нуждите на Вашата почивка. 
 
Tук можете да си почивате, да се забавлявате, децата ви да играят в просторна градина под грижите на професионален педагог-аниматор. Също така, комплексът предлага външен и вътрешен басейн, зона за релакс, два вида сауна, парна баня, джакузи, фитнес и шведски стени. 
 
Ресторантът разполага със 120 места, а лоби барът с още 60. В него за вашия комфорт се грижат екип професионални готвачи, които освен традиционната българска кухня, ще ви предложат и специалитети от други краища на света.
 
Хотелски комплекс "Аспен Ризорт" е подходящ избор за вашата сватба или фирмено събитие. Красивата и просторна градина е предпочитана от много хора за церемонията им по подписване на граждански брак. За фирмени събития може да използвате и конферентната зала, която разполага с капацитет от 80-100 места (в зависимост от подредбата), както и мултимедиен проектор, флип чарт и интернет връзка. 
 
Пиринският регион съчетава приказно красиви, величествени планини и плодородни долини, древна история и живо културно наследство, митове и легенди. В националният парк "Пирин", включен в Списъка на ЮНЕСКО за запазване на световно културно и природно наследство, има прекрасни еко пътеки и туристически маршрути за почитателите на походите в планината, в случай, че искате да разнообразите престоя си в "Аспен Ризорт".
 
Можете да се насладите на разходки с коне, както за възрастни, така и за деца, колоездене, а защо да не посетите и парка "Белица" с танцуващите мечки, който се намира на 40 км от комплекса… С други думи, за всеки по нещо. Очакваме ви в "Аспен Ризорт"!
 

Свързани новини

Спечели почивка във Виа Понтика Поморие

11.08.2020

Спечели FRUTINO от Радио FM+!

03.08.2020

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Защо да позволяваме на учениците да ...

15.09.2017