Спечелете страхотни награди в играта на Komoder и Радио FM+

Komoder предлага висококачествени масажиращи столове, създадени на базата на иновативни технологии.
 
Впечатляващият дизайн внася усещане за лукс във всеки дом, офис или кабинет, като същевременно не заема излишно пространство. Всеки от моделите е с нулева гравитация и разполага с функционалности за настройване на масажа според индивидуалните нужди и предпочитания. Така с един единствен уред ще се насладите на масаж на: врат, рамене, гръб, кръст или различни части на краката.
 
Асортиментът включва най-комплексните масажиращи столове в България, които спомагат за облекчаване на болките в цервикалната и лумбалната област. Може да се възползвате от силата на лечебните терапии у дома или офиса, за да подобрете начина си на живот. 
 
Komoder стартира продажби през 2013 първо на уебсайта си komoder.bg, а през 2018 отваря врати първият шоурум в София и клиенти от цялата страна го посещават, за да тестват и закупят най-добрите масажни столове.
 
През следващите години Komoder отваря шоуруми и извън България, като до момента има общо 17 в различни европейски страни: Франция, Великобритания, Германия, Австрия, Италия, Испания, Холандия, Унгария и др. партньори. 
 
Komoder предлага богато разнообразие масажни столове от най-ново поколение и с различни функции. TITAN II е eдинственият стол с две независими масажни системи на SL-шина. Моделът е удостоен с престижна награда за дизайн от В2В Media Awards, а пък масажният стол Prime изключително много наподобява висок клас спортен автомобил.
 
Когато се отнася до вашето здраве и благосъстояние, трябва да се уверите, че винаги избирате качество, независимо от ситуацията. Komoder е създаден с идеята да предложи на всеки комфортно ежедневие без болка. Животът е твърде кратък, насладете му се, изберете Komoder, защото:
- Вече 9 години предлагат надеждни и качествени модели масажни столове;
- Защото Ви предоставят възможност самите вие да тествате масажни столове преди да купите;
- Защото ви предоставят техническа поддръжка, в случай на повреда;
- Защото можете да изберете вариант на плащане според възможностите си;
- Защото имат квалифициран екип от млади и енергични хора както в България, така и в Европа.
 
Сега имате шанс да грабнете страхотни награди от Komoder, ако участвате в играта по Радио FM+. За да се включите в жребия, трябва да отговорите вярно на въпрос на Komoder във Facebook страницата ни или Instagram профила на радиото. 
 
Жребий ще определи по 1 късметлия седмично от двете социални мрежи, които ще получат награда: масажни очила от Komoder.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 12-25.09.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1
Пенка Илиева Вълканова
 (facebook)
ilianakaravelova (Instagram)
Седмица 2
Kamelia Kirilova (facebook)
Dimitar Mitev
 (Instagram)

Свързани новини

Детски празник в Коколандия - снимки

04.06.2012

Детски празник с Радио FM+

14.05.2012

Най-продаваните книги в САЩ

13.01.2012

Официален трейлър на "Игрите на глада"

15.11.2011