Потопи се в ароматния свят на PRIMAVERA в ефира на Радио FM+

Природата създава своите чудеса всеки ден и ни вдъхновява с изобилието си от форми, цветове и аромати. Когато сме заобиколени от нейната магия, можем бързо да презаредим батериите си, да внесем чисто щастие в ежедневието си.
 
Извличането на висококачествени етерични масла е голямо изкуство. Изкуство, на което можем да насладим по всяко време на деня – у дома, в офиса, на работното място вкъщи, в хотелската стая, в колата. Но на кого да се доверим в своя избор? 
 
Една семейна компания от Бургас открива своята мисия да предлага висококачествени продукти от света на ароматерапията и натуралната козметика. МАКАСА са официални представители за България на висококачествения немски ароматерапевтичен бранд PRIMAVERA и са изключително горди, че компания от такъв световен мащаб избира именно тях. Професионализмът е заразен, затова в стремежа си да популяризират качеството на PRIMAVERA, МАКАСА организират игра с интересни въпроси в ефира на любимото си радио FM+. 
 
От 24 октомври до 4 ноември слушателите на радио FM+ ще имат възможността да спечелят множество награди, ако отговорят правилно на зададените въпроси в предаването "От 10 до 2 с Евелина Павлова". В рамките на две седмици ще задаваме един въпрос, верният отговор на който може да донесе награда на двама от дневните участници. Отговорът на въпроса се намира на сайта на МАКАСА.
 
Наградите, които можете да спечелите, са:
Комплект за лице според типа кожа на печелившия, един от трите вида: Glowing AgeHydrating | Pure Balance 
Коледен бленд, спрей за стая с коледен аромат и арома камъка сърце: Под щастлива звезда | Звездни сънищаСърце 
 
И тъй като наградите са от марката PRIMAVERA, ще разкажем малко повече за техните продукти.
 
Повече от 35 години PRIMAVERA споделя своите професионални знания за лечебните растителни терапии, любовта към природата и уважението към животните и човечеството. Въз основа на тази холистична философия PRIMAVERA разработва натурални продукти със силата на чисти органични растения от най-високо качество. Ароматните вещества предлагат всичко, което подхранва, успокоява, балансира и глези кожата ни.
 
Ароматите на PRIMAVERA ни придружават през целия живот, – защото основните сили на растенията имат цялостен ефект върху тялото, ума и душата ни. Под логото на римската богиня на пролетта – PRIMAVERA, немската компания предлага над 400 ефективни, 100% натурални продукти, които се оценяват с неоспоримото си качество в повече от 44 страни по света. Етерични масла, абсолюти и екстракти, арома блендове, базови масла, висококачествени дифузери, арома продукти за деца, био козметика за тяло, терапевтични масла и най-обновеното допълнение към разнообразния асортимент – грижа за лице с натурални и био съставки.
 
PRIMAVERA Organic Skincare – натурална грижа за нашата кожа
 
Едно ястие е толкова добро, колкото и съставките, които са използвани за направата му. Това важи не само в кулинарията, но и в производството на био козметика.
 
Грижата за кожата на PRIMAVERA Organic Skincare е любяща, ароматна комбинация от силата на растенията и радостта от живота - това е грижа за кожата за сияйно тяло, ум и душа. Тя е подарък за нашата уникалност. Тя ни помага да добавим още повече блясък към личната си красота и начина, по който я поддържаме. Като колекция от сертифицирани натурални козметични продукти с веган съставки, новата органична грижа за лице PRIMAVERA е уникална симбиоза от формули с натурална ефективност и сензационно усещане за кожата. Новият подход към естествената красота се основава на индивидуалното взаимодействие на различни растителни съставки и на десетилетния опит в областта на натуралната ароматерапия. 
 
PRIMAVERA Organic Skincare включва 5 основни линииCleansing, за почистване на всеки тип кожа, Hydrating за хидратиране на суха, нормална и чувствителна кожа, Glowin Age за поддържане на блясъка на зрялата и взискателна кожа, Pure Balance за балансиране на мазната и комбинирана кожа и Energy Boost - серуми, които са подходящи за всеки тип кожа. Продуктите от различните линии могат да се смесват и съчетават помежду си за допълнителна ефективност и напълно индивидуален план.
 
PRIMAVERA Organic Skincare e:
• Сертифицирана натурална и органична грижа за кожата. 
• Продукти, базирани на чиста растителна сила.   
• Натурални и био растителни композиции с изключителна ефективност.   
• Уникално леки формули с чувствени аромати.  
• Суровини, които са вегански и произхождат предимно от контролирано биологично земеделие.   
• Ангажимент за използване само на емулгатори на хранителна основа и естествени ароматизатори, оцветители и консерванти.
• Формули, които не съдържат синтетични добавки, парабени, микропластмаси или генетично модифицирани растения.   
• Използване само на 100% чисти и натурални етерични масла и екстракти.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 24.10-04.11.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
24.10 Veneta Mihaylova (козметичен комплект), Виктория Миладинова (коледен бленд)
25.10 Lora Manova-Dzhekova (козметичен комплект), Румен Николов (коледен бленд)
26.10 Тихомира Петрова (козметичен комплект), Desy Filipova Stoyanova (коледен бленд)
27.10 Христина Мирчева (козметичен комплект), Radostina Aleksandrova-Lamidieu (коледен бленд)
28.10 Тоника Димитрова (козметичен комплект), Самуил Георгиев (коледен бленд)
31.10 Вероника Борисова (козметичен комплект), Diana Atanasova (коледен бленд)
01.11 Пламена Петкова (козметичен комплект), PetYa Atanasova (коледен бленд)
02.11 Stefania Kotzeva (козметичен комплект), Iliyana Lazarova (коледен бленд)
03.11 Petia Berberova-Voykova (козметичен комплект), Костадин Патрашков (коледен бленд)
04.11 Lili Kirilova (козметичен комплект), Veneta Tuncheva (коледен бленд)

Свързани новини

Спечели награди от чай Ahmad

28.11.2022

Снимай FM+ буса и спечели!

20.10.2022

Ела на шоуто като наш гост!

19.10.2022

Спечели награди с Либхер

10.10.2022

Спечели билет за Thievery Corporation

20.06.2022