Спечели награди в играта на чай Ahmad по Радио FM+

Ahmad Tea е английска марка чай. Представлява внимателна селекция от различни сортове, добити от чаени плантации в Шри Ланка, Кения, Китай и Индия – страни с традиции в отглеждането и обработката на чай.
 
В продуктовото портфолио за България присъстват: Зелен, Черен, Плодов и билков черен и Плодово-билков чай (Инфузии).
 
Знаете ли, че зеленият чай се отглежда и се пие в Китай повече от 5000 години! Листата запазват живия си цвят, защото, за разлика от черния чай, те не се окисляват и това придава на зеления чай лек, деликатен вкус и бледозелен/жълт цвят. Като топ източник на антиоксиданти, зеленият чай създава релаксираща и ароматна напитка, на която да се наслаждавате по всяко време на деня.
 
Изберете своя зелен чай от колекцията на Ahmad:
 
Чист зелен чай – селекция от най-добрите зелени чайове от Китай. Идеална здравословна напитка с ниско съдържание на кофеин. Подходяща за консумация през целия ден.
 
Зелен чай с лимон – освежаваща комбинация от висококачествен зелен чай и специфичен аромат на лимон. Здравословен избор с ниско съдържание на кофеин.
 
Зелен чай с жасмин – деликатен чай от Китай, с ухаещи цветенца от жасмин. Превъзходна комбинация от фин, лек вкус и прекрасен аромат. Сервира се без мляко.
 
Зелен чай с мента – смес от най-качествения зелен чай, с фин аромат на мента, за освежаващо преживяване. С ниско съдържание на кофеин.
 
Зелен чай с малина и нар - фин зелен чай, комбиниран с парченца малина и нар.
 
Зелен чай с манго и личи - нежни Китайски зелени чайове, съчетани с уникалния флорален аромат на личи и сладостта на мангото, създаващи екзотична, спокойна и освежаваща бленда.
 
Зелената селекция на Ahmad – Зелен чай с лимон, Чист зелен чай, Зелен чай с жасмин, Зелен чай с мента. Насладете сe на деликатния вкус на най-добрата селекция от смеси със зелен чай.
 
А сега може да си спечелите награди от Ahmad Tea като участвате в играта по радио FM+. Слушайте "Евелина от десет до два" и отговорете вярно на въпросa за чай Ahmad във facebook страницата на Радиото.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 28.11-09.12.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
28.11 Антония Иванова-Маслинкова
30.11 Ruska Teneva
02.12 Elena Galabova 
05.12 Αλεκξ Κωνσταντίνο 
07.12 Stoina Dimitrova
09.12 Станислава Стефанова

Свързани новини

Спечели с Пролетен колет от Тандем

09.05.2023

Спечели билет за PRIME Orchestra

12.04.2023

Доминик Милър с концерт в Joy Station

04.04.2023

Спечели билет за "Палячи"

03.04.2023

Спечели двоен билет за София Филм Фест

14.03.2023