Спечели луксозни продукти на PARKER в играта на Радио FM+!

PARKER е водеща марка в сегмента на луксозните пишещи средства от 1888 година.  
 
Eдна от най-известните марки при луксозните пишещи средства, познати не само в Европа, но и по целия свят, PARKER винаги е бил представян от най-известните и значими личности на своето време: писатели, политици, монарси, бил е използван многократно при подписване на мирни договори и други документи с изключителна важност. 
 
PARKER е носител на два British Royal Warrant: през 1962 година от Кралицата на Англия Елизабет II и през 1990 година от Принца на Уелс и настоящ крал Чарлз. British Royal Warrants представляват удостоверенията на висшите монарси на Британската империя, че съответната фирма е единствен и официален доставчик на продуктите, които произвежда за Британското кралско семейство. 
 
Но макар и представител на луксозния сегмент, PARKER не е само за крале и принцове - през последните 50 години брандът се превърна в предпочитана марка за подарък: в момента над 50% от продуктите в този клас се купуват именно с тази цел. Възползвай се от специалния код FM+, който ще ти осигури -10% на всички продукти с марка PARKER на сайта YouShop.bg.
 
 
Искаш ли да спечелиш една от тези легендарни писалки? Отговори на ежедневния въпрос, който ще намираш на facebook страницата ни. В края на всеки ден един от всички, отговорили вярно, ще печели химикалка PARKER. А в петък, жребият ще посочи този, който ще спечели голямата награда - великолепна писалка PARKER IM Vibrant Rings.
 
 
Колекцията Parker IM Vibrant Rings е въплъщение на семплия и функционален стил на Parker, който позволява на всеки
професионалист да бъде различим от сивата тълпа, без да се натрапва. Бъдете стилни, но различни с Parker IM Vibrant Rings Collection. Майсторите от Parker Pen разработиха три изцяло нови Satin Black корпуса, които съчетаха с контрастиращи цветни пръстени от анодизиран алуминий и емблематичната стрела на Parker, изпълнена с монохромно PVD покритие. 
 
Създаден за всички млади професионалисти, започващи своята кариера, които се стремят да бъдат най-добри в своята област и искат да направят добро първо впечатление, колекцията Parker IM включва широка гама от ефектни покрития и емблематичен дизайн.
 
Въплъщение на скромения и функционален стил, Parker IM ви позволява да отключите потенциала си и да се откроите с изтънченост. Писалка, изработена да ви служи надеждно, Parker IM е едновременно стилна, изтънчена и престижна.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 12-16.12.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
12.12 Сашка Деянова
13.12 Dorina Trayanova 
14.12 Diana St. Stefanova
15.12 Nina Raycheva
16.12 Neli Yordanova
Голяма награда: Mitka Ribarova  

Свързани новини

Спечели с Пролетен колет от Тандем

09.05.2023

Спечели билет за PRIME Orchestra

12.04.2023

Доминик Милър с концерт в Joy Station

04.04.2023

Спечели билет за "Палячи"

03.04.2023

Спечели двоен билет за София Филм Фест

14.03.2023