Играй "С любов към жените" с Радио FM+ и мултивитамини Alive!

Изненадай скъпа за теб жена: любима, майка, сестра или приятелка, а нашият посланик Тони Георгиев ще ѝ предаде твоето послание за празника! 
 
Изпрати ни име и телефон за връзка на имейл igra@fmplus.net, заедно с координатите на дамата, която искаш да поздравиш. Добави изрично съгласие имената ви да бъдат обявени в ефир, в случай на изтегляне на жребия. Всеки ден Тони ще се свързва на живо с дамата, която избере на случаен принцип, за да ѝ предаде, че някой я обича, уважава и цени! 
 
Освен ефирна изненада, тя ще получи и подарък - специално създадени за жените мултивитамини Alive!, с над 100 натурални съставки, от които жената има нужда!
 
Alive! Women's Multi – естествен продукт за силен имунитет и повече енергия 
 
Изтощение, нарушен фокус и сънливост през по-голямата част от деня, апатия и лошо настроение… Много жени се оплакват от подобни проблеми, но в забързаното ежедневие не намират време да обърнат внимание на здравето си. В повечето случаи горепосочените симптоми вървят ръка за ръка с отслабен имунитет, податливост към настинки и грип, влошено състояние на кожата и косата. Тези състояния често са показател за изчерпването на организма в резултат от начина на живот – диета, бедна откъм полезни хранителни вещества, липса на сън и адекватна почивка, много стрес в ежедневието, и др.
 
Дайте тласък на имунната система и отново бъдете жизнена и енергична с Alive! Women's Multi!
 
Едни от най-ефикасните средства при умора, слаба имунна система и хроничен стрес, са специалните Whole food мултивитамини, които съдържат не само витамини и минерали, но и биологично активни съставки, изолирани от пресни суперхрани.
 
Alive! Women's Multi / Алайв! Мултивитамини за жени е балансирана Whole food формула, предоставяща на организма с огромен набор хранителни вещества: 24 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени храни, 40+ антиоксиданти, 12 храносмилателни ензими, 18 амонокиселини, 12 вида медицински гъби, рутин и лутеин!
 
Тази уникална комбинация от съставки укрепва имунитета, регенерира нервната система и осигурява постоянен приток на енергия и жизненост през целия ден!
 
Тези специални мултивитамини за жени, сега са допълнително обогатени с фибри за очистване на храносмилателната система, CranRx® – патентован екстракт от червена боровинка в подкрепа на пикочната система и специална хранителна смес за укрепване на кожата, косата и ноктите!
 
Как действа Alive! Women's Multi:
Подпомага имунната функция!
Осигурява ключови хранителни вещества, важни за възстановяване на енергийните нива по естествен начин.
Допринася за поддържане нормалното състояние на нервната система и мозъка, и възстановяване на психо-емоционалния баланс.
Благоприятства сърдечно-съдовата функция.
Съдейства за нормалното храносмилане и абсорбцията на полезните вещества от храната.
Осигурява важни за поддържане на зрението съставки.
Благодарение на екстракта от полски хвощ и МСМ, осигурява значителни ползи за кожата и косата.
Заради богатството на състава си, включително основни витамини и минерали в подкрепа на костите, се отразява много добре и на жени в предменопауза или менопауза, които страдат от остеопороза или са в риск от намалена костна плътност.
 
Лошите навици в комбинация с недостига на основни витамини, минерали и антиоксиданти, който с времето се задълбочава, нарушават нормалната функция на нервната и имунната системи, и вие се чувствате на края на силите си.
 
Whole food мултивитамините са чудесна опция за попълване на хранителнните дефицити, оптималното възстановяване на умствения тонус и фзическата енергия, и подсилване на имунитета.
 
Alive! Women's Multi също спада към категорията “Whole Food”, тъй като съдържа вещества, иззети от  пресни, сурови растения, плодове и зеленчуци, и доставя много от жизнено важните елементи, съдържащи се в повечето суперхрани.
 
Фокусирани и подготвени за ежедневните предизвикателства, активни и изпълнени с енергия, както никога досега с Алайв! Мултивитамини за жени! 
 
Вземи повече от живота с мултивитамини Alive! за жени от revita.bg!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-15.03.2023 г.
 
Списък на спечелилите:
01.03 Николета Енева
02.03 Цветелина Цветанова
06.03 Моника Тонева
07.03 Мария Иванова
08.03 Бонка Янкова
09.03 Христина Симеонова
10.03 Ралица Попова 
13.03 Даниела Пенчева
14.03 Сийка Георгиева
15.03 Силвия Велинова 

Свързани новини

Спечели двоен билет за София Филм Фест

14.03.2023

Изненадай любима жена за 8 март

27.02.2023

Спечели наградите на PARKER

12.12.2022

Участвай в "Звездната Коледа" на FM+

05.12.2022

Спечели награди от чай Ahmad

28.11.2022