Спечели билет за Rock Sympho Show на PRIME Orchestra в България!

PRIME Orchestra се появява в Украйна, спечелвайки публиката там, и продължава да печели Европа и други континенти с голям успех. 
 
Феноменът навлезе в музикалното и концертното пространство на вълната на съвсем нова украинска музика през 2014. Иновативният потапящ кросоувър оркестър създаде своя ниша и моментално се превърна в лидер на програмите на Sympho Show на живо. 
 
А сега PRIME Orchestra идва с три концерта у нас! Рок група, вокалисти, хорова група, струнни, духови и ударни инструменти, и DJ на живо със светлинно-визуално шоу - всичко това ви очаква на 28 април в София, зала 1 на НДК, на 29 април в Пловдив, зала СИЛА и на 1 май във Варна, ФКЦ. Билети на bit.ly/3YKQsu7.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@prime_orchestra)

 
ИСКАШ ЛИ ДА ПРИСЪСТВАШ НА КОНЦЕРТА? Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден на фейсбук страницата ни и в края на деня билетът за шоуто може да е твой! Изпрати ни верния отговор на имейл igra@fmplus.net, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ти, в случай, че спечелиш. Отговори, дадени другаде, както и имейли без нужната информация, няма да участват в жребия.
 
Кавъри и машъпи на световни хитове и саундтракове в авторски аранжимент заедно с ярка визуална гама са ключовата характеристика на PRIME Orchestra. Представленията на PRIME Orchestra изглеждат изключително стилно. Светлинното шоу и специалните ефекти подгряват публиката, заедно с хитове на любимите System of a Down, Prodigy, Scorpions, Queen, AC/DC, Metallica, RHCP, Deep Purple, Depeche Mode, Eminem, Billie Eilish, Sam Smith или саундтракът на "Wednesday".
 
Дори взаимодействието на диригента с публиката може лесно да се нарече нов жанр на музикален "stand up". Oбщуването и актьорската му игра без нито една дума винаги са нещо, което зрителят запомня. Огромният труд и професионализъм на целия екип на PRIME Orchestra стои зад такова игриво представяне пред публиката. Съставът на оркестъра на 21 век вече е далеч от класическия: сега той е рок група, вокалисти, хорова група, струнни, духови и ударни групи и дори звукови ефекти на живо от DJ - всичко това в едно.
 
В резултат на това, за 9 години - 20 програми и 750 концерта и пълни зали в цялата страна, Европейския континент и извън него. А скоро и у нас!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 12-21.04.2023 г.
 
Списък на спечелилите:
12.04 Lachezar Klechkov
13.04 Емил Георгиев
18.04 Любомир Любомиров
19.04 Оля Огнянова
20.04 Величка Найденова
21.04 Елена Георгиева
 

Свързани новини

Графа открива нова страница в музиката

25.09.2023

Училище, здравей, с много награди

11.09.2023

Спечели двоен билет за концерт!

21.08.2023

Спечели билет за Burgas Summer Live!

24.07.2023

Спечели уикенд за двама в Aspen Resort

26.06.2023