Спечели двоен билет за мюзикъла "Книгата на мечтите"!

Тази зима вълшебните празнични дни със семейството идват цял месец преди Коледа. Първият семеен български авторски мюзикъл "Книгата на мечтите" прави своята бляскава премиера в Зала 1 на НДК на 14 ноември
 
Приказният музикален спектакъл разказва вълнуващата история на млад мечтател, който открива в любовта силата да се справи с всички предизвикателства по пътя си. В центъра на историята е малкият Пат - сираче, което живее на улицата, но мечтае да стане изключителен цирков артист. Историята му се развива в Европа в началото на ХХ век, където по пътя си Пат се сблъсква с колоритни герои, страшен злодей и препятствия, важни уроци, верни приятел и с… голямата любов. 
 
ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО? Радио FM+ ще се погрижи да изпрати не само теб, но и любим човек на атрактивното събитие. Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден в страницата ни във фейсбук, САМО на имейл show@fmplus.net, заедно с име, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ти, в случай, че спечелиш награда. Отговори, дадени по друг начин, не участват в жребия. В края на шоуто си Калин ще тегли един късметлия, който ще печели ДВОЕН билет за събитието!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-08.11.2023 г.
 
Списък на спечелилите:
06.11 Благовеста Андреева
07.11 Гергана Георгиева
08.11 Анна Пехливанова
 
Приказният музикален спектакъл е бляскава продукция с оригинална идея, страхотна музика и мащабен каст в духа на класическите холивудски мюзикъли, която ще омагьоса публиката от всички възрасти с мащаба и оптимизма си. Режисьор на "Книгата на мечтите" е Уест Хайлър, режисьор на бродуейските мюзикъли "Шрек" в Национална Опера и Балет, "Авеню Кю" и "Спонджбоб" в Столичен Куклен театър, както и на  "Paramour” – първия мюзикъл на Cirque du Soleil, поставян на Бродуей. 
 
Зад оригиналния сценарий на първия семеен български авторски мюзикъл "Книгата на мечтите" с пъстроцветен опит и развинтено въображение стоят Ана Дончева и Ралица Мерджанова. И двете дълги години се занимават с изкуство и танци – бивши елитни състезатели по спортни танци, част от националния отбор на България и професионални танцьори в Dancing Stars, Vip Dance и Bailando. Като драматург по идеята на "Книгата на мечтите" с тях работи и Александър Чобанов ("Под прикритие", "Дървото на живота", "Дяволското гърло") а композитори са Петя Данкова (Voice Academy), Адриан Гугов (директор звук в Ню Бояна) и Александър Васев. За хореографията отговарят Ралица Мерджанова, Реми Тоин, криейтив консултант е Милен Данков. Сценограф е Елица Георгиева, а художник костюми – Сърджан Кръстевски. 
 
 
С  многоброен и талантлив състав от 94 артиста – танцьори, актьори, певци, циркови артисти и акробати, фантастични декори, авторска музика с текст на български и вдъхновяващо послание, което резонира с публика от малки и големи, "Книгата на мечтите" обещава да бъде незабравимо вълшебно изживяване, което ще ви накара да повярвате, че любовта е в основата на всяка мечта.
 
Билети - на tinyurl.com/5bmt2m8h и на Билетен център НДК. Виж повече за продукцията на thebook.bg.

Свързани новини

Красотата ѝ ще спаси света!

26.02.2024

Спечели уикенд за двама!

05.02.2024

Спечели уикенд за двама в Барселона!

22.01.2024

Спечели наградите на PARKER

11.12.2023

Спечели награди в играта на чай Ahmad

04.12.2023