Спечели билет за "Майкъл Джексън: Thriller – Историята и легендата за краля на попа"!

"Майкъл Джексън: Thriller – Историята и легендата за краля на попа" е иновативен, мултимедиен кросоувър концерт, посветен на историята и живота на неповторимия музикален феномен. Продукцията ще бъде представена на 17 ноември в Зала 1 на НДК.
 
Спектакълът въздейства силно емоционално на всеки, докоснат през живота си от музиката на великия Майкъл Джаксън. Създаденото от гениалния артист е изключително авангардно и далеч напред за времето си. В концерта, чрез средствата на модерните аудио-визуални  и светлинни решения, хитове като "Thriller“ и "Smooth Criminal“, се възприемат дори като песни от бъдещето. 
 
ИСКАШ ЛИ ДА ОТИДЕШ НА КОНЦЕРТА? Радио FM+ ще се погрижи за това! Слушай внимателно сутрешното шоу на Тони Георгиев. Всеки час ще чуваш откъс от песен. Питаме: от коя година е албумът, от който е тя и как е името му? Очакваме отговорите само на show@fmplus.net, заедно с името ти, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти публично, в случай, че спечелиш награда. Имейли без тези данни няма да участват в жребия. 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-17.11.2023 г.
 
Списък на спечелилите:
13.11 Радостина Начева
14.11 Зорница Трайкова
15.11 Ина Георгиева
16.11 Анета Пиперова
17.11 Димитър Митев
 
Емблематични хитове на Майкъл, сред които "Man in the Mirror", "Human Nature“, "Earthsong", "Billie Jean", ще прозвучат в симфоничен аранжимент, направен от Роберто Молинели. Италианският диригент, композитор и виолист е известен в цял свят със способността си да композира и реализира проекти от всички музикални жанрове: от класически до джаз, поп и рок, с успешно изграждане на диалог между различните стилове. В София маестрото ще дирижира оркестърът на Държавна опера Варна, който се състои от симфонична и поп група. Итатлианските звезди на мюзикъла и форматите "The Voice“ и "X Factor“ Клариса Вичи и Матиа Шаша ще участват в трибюта, посветен на явлението Майкъл Джексън.
 
В продукцията се акцентира на отделни етапи от живота на звездата, които биха били интересни за поколението, което не е било негов свидетел. Славата и богатството са върховна цел за мнозина, но те не се постига лесно и искат своите жертви. Това ще стане ясно от кратките текстови преходи, които съпътстват спектакъла. Акцентите от живота и кариерата на Майкъл Джексън, неговата музика с оценка сега и поглед в бъдещето, са вдъхновяващи.
 
На 17 ноември шоуто ще се разгърне в пълен мащаб на голямата сцена на НДК, а билетите за събитието са налични в мрежата на Eventim и Билетен център – НДК.

Свързани новини

Красотата ѝ ще спаси света!

26.02.2024

Спечели уикенд за двама!

05.02.2024

Спечели уикенд за двама в Барселона!

22.01.2024

Спечели наградите на PARKER

11.12.2023

Спечели награди в играта на чай Ahmad

04.12.2023