Спечели уикенд за двама в Барселона от Екватор.БГ!

Повече от 12 години Екватор.БГ предлага пътешествия от А до Я и се превърна в опитна и широко предпочитана туристическа агенция, която гордо обслужва ентусиазирани пътешественици през всички сезони.
 
Изберете мечтаната ваканция до повече от 20 спиращи дъха дестинации на 4 континента, всяка от които предлага уникална комбинация от култура, приключения и релаксация! Самолетните екскурзии и почивки из Африка и Европа ще ви отведат до Египет, Тунис, Мароко, Йордания, Дубай, Сицилия, Сардиния, Испания и още много и все по-екзотични острови и кътчета по света.
 
Или пък предпоитате уикенд програми с тръгване от големите летища в България (от София и Варна), почивки в луксозни All Inclusive хотели както за двойки, така и за семейства с деца, дестинации с приказни плажове и страхотни забележителности? Екипът всеотдайни експерти на Екватор.БГ щателно проектира маршрути, които отговарят на желанията на всеки - независимо дали търсите оживената енергия на градските пейзажи, спокойствието на екзотичните плажове, или богатата история на древни цивилизации.
 
Сега имате възможност да се убедите лично в това, като спечелите УИКЕНД ЗА ДВАМА В БАРСЕЛОНА в играта на Радио FM+! Отговорете на въпроса на деня, който ще намерите в страницата ни във фейсбук и в края му можете да спечелите комплект рекламни материали, осигурени от Радио FM+. А в петък един от всички, участвали през седмицата, ще спечели и голямата награда - уикенд за двама в Барселона от Екватор.БГ!
 
Разгледайте разнообразен набор от дестинации, обхващащи 4 континента: от целунатите от слънце плажове на Бали и Занзибар, до очарователните пейзажи на колоритно Мароко, портфолиото на Екватор.БГ включва дестинации, които обещават вдъхновяващи преживявания и спомени, които остават за цял живот. При това, прецизно организирано за безпроблемно изживяване при пътуване от началото до края: от резервиране на полети, до организиране на настаняване и организиране на завладяващи екскурзии - всичко, за да бъде вашето пътуване вълнуващо и приятно.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22-26.01.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
22.01 Daniela Todorova 
23.01 Красимира Мирчева
24.01 Кристина Хинева
25.01 Алиция Владимирова
26.01 Биляна Скорчовска
Голяма награда: Спасена Иванова

Свързани новини

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Здраве и красота с Lidkor

01.03.2024