Спечели мечтаната зимна вакация в Aspen Resort Golf & Ski!

Aspen Resort Golf & Ski се намира в живописната Разложка котловина, заобиколен от величествените Рила, Пирин и Родопи, които са част от Национален Парк Пирин и под защитата на ЮНЕСКО заради разнообразната флора и фауна. 
 
Комплексът се намира 10 минути с кола от известния зимен курорт Банско, а голф игрището (с 18-дупки) "Пирин Голф", проектирано от световноизвестния Ian Woosman, е само на 300 м. Всички помещения в Aspen Resort са луксозно обзаведени и с кабелна TV, DVD, телефон, тераса, баня с вана и сешоар, напълно оборудвана кухня включително ел. уреди и посуда.
 
Включи се в играта на Aspen Resort Golf & Ski! Oтговори на ежедевния въпрос и в края на седмицата късметът може да посочи теб! Всеки ден във фейсбук страницата на Радио FM+ ще задаваме по един въпрос за Aspen Resort. В края на всяка седмица един от вас, отговорил вярно на въпроса, ще печели ваучер за уикенд и закуска за двама в комплекса!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 05-16.02.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1 (05-09.02) - Vladislava Krusteva
Седмица 2 (12-16.02) - Аделина Камбурова
 
Комплексът разполага с 53 апартамента с 1 спалня. Всички имат оборудвана кухня, антре и модерно обзаведена всекидневна с мека мебел и телевизор, модерна баня, спалня (king size bed), тераса с маса и столовe. 73 студиа, които разполагат с оборудвана кухня, антре и модерно обзаведена всекидневна с мека мебел и телевизор, модерна баня, спалня с две отделни легла, тераса с маса и столовe. 14 двуспални апартамента, които разполагат с всекидневна, 2 отделни спални, кухненски бокс, баня и антре.
 
1 ВИП едноспален апартамент с всички необходими удобства: модерно обзаведена всекидневна с кухня, оборудвана с всички необходими неща, луксозна и модерна баня, както и спалня с голямо удобно легло.
 
Знаете ли какво причинява стресът? Да, със сигурност всеки е чел и се е сблъсквал с проблема. Знаем, че ежедневият стрес не води до нищо добро... Истината е обаче, че реакциите към стреса се пречупват през характера и темперамента. Така например, част от хората при стрес са склонни да реагират с агресия, а други – с депресия. Доказано е, че ако отделяме съвсем малко време за себе си, за да се отпуснем и да се вслушаме в сигналите на собственото си тяло и душа, можем да намалим нивата на стрес и да се "презаредим". 
 
Aspen Resort се е погрижил за това да си починете пълноценно, далеч от шума на града и да се възстановите от напрегнатото ежедневие. Комплексът предлага топъл басейн (30 градуса) със секция джакузи, финландска и обикновена сауна, парна баня, зона за релакс и, разбира се, различни видове масажи и процедури, както за разкрасяване, така и за възстановяване. Отделете нужното време за себе си - ще се почувствате много по-добре!
 
Предстои ви корпоративно събитие и не знаете къде да го организирате? Вие сте на правилното място. Aspen Resort гарантира перфектната организация на провеждане на вашето събитие. Комплексът разполага с конферентна зала с общ капацитет 80-100 места в зависимост от подредбата, мултимедиен проектор, флип чарт и интернет връзка. При желание можем да осигурим и озвучаване.
 
Тъй като сме наясно, че в днешно време е изключително важно колективът в една компания да работи сплотено, за да постига целите си, сме готови да ви предложим различни варианти на "тийм билдинг" програми, всяка съобразена с дейността на компанията, възрастовата граница на служителите и тяхната численост.
 
Знаейки, че едно истинско корпоративно събитие не би имало завършен вид без забавен завършек на вечерта, Aspen Resort ще ви осигури незабравима вечер в уютния си ресторант с богато кулинарно меню, изготвена по ваш вкус и с опция за развлечения с участие на ди джей или жива музика.
 
Елегантният ресторант в Aspen Resort е с външна градина и капацитет 120 места, а лоби барът - с капацитет 60 места. 
• Обзаведени и декорирани в модерен стил                                             
• Интернационална и традиционно българска кухня                                               
• Богата селекция от напитки
• Уникална градина с гледка към Пирин
• Лаундж зона с камина и ТВ плазма
 
Това е прекрасно място за провеждане на вашето фирмено или лично събитие. Екип от професионалисти ще ви окажe съдействие в цялостната организация на предстоящото мероприятие. Доверете ни се - ние сме професионалисти!

Свързани новини

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Здраве и красота с Lidkor

01.03.2024