Бъди красива и модерна с чанти и аксесоари ROSSI от Leatherland.bg!

Международният ден на жената е съвсем близо! Искате да изненадате любима за вас жена - майка, съпруга, приятелка или дъщеря с модерeн, стилен и луксозен подарък, който да донесе усмивка на лицето ѝ? Нужна ви е дамска чанта ROSSI
 
ROSSI е италианска марка, която произвежда луксозни дамски чанти, раници и портфейли от естествена кожа, кутии за бижута, ключодържатели, и много други дамски аксесоари. Всички продукти на луксозната марка ROSSI се отличават с невероятен дизайн, който предоставя на своята притежателка усещане за разкош, елегантност и лукс. Цялата продуктова гама на ROSSI можете да намерите в онлайн магазина Leather Land.bg!
 
Включeте се в играта на Leather Land.bg и Радио FM+ по повод 8-ми март и можете да спечелите фешън награда – кокетна дамска чанта Rossi от естествена кожа!
 
Влезте във Facebook страницата на FM+ и отговорете на дневния въпрос зa играта с коментар под поста! Слушайте внимателно ефира на FM+ и в края на играта един от вас, отговорил правилно на поне един от дневните въпроси, ще грабне наградата: луксозна дамска чанта ROSSI в розово, произведена в Италия!
 
Но това не е всичко! Специално за слушателите на Радио FM+ има 25% отстъпка на дамски чанти Rossi, от 01.03 до 10.03, с промокод FMPROMO25! Не пропускайте възможността - бъдете красива и модерна в италиански стил с чанти и аксесоари ROSSI! ROSSI от Leatherland.bg. Прекрасен фешън старт за 8-ми март! 
 
LeatherLand e онлайн магазин за модерни кожени дамски чанти и портмонета с марката ROSSI, произведени в Италия, за ценителите на красотата и удобството. Всички продукти на бранда ROSSI са с елегантен, функционален и модерен дизайн, постигнат чрез съчетанието на разнообразни цветове, шарки, материали и обработка на кожата.
 
 
Освен за да носим със себе си всичко необходимо, дамската чанта е последния акцент, който прави визия уникална. Дали търсите практични, удобни и красиви модели, или чанта в класическо черно или червено, до модерен дизайн във всякакви цветове – заложете на ROSSI. ROSSI - бранд, който със сигурност ще харесате и от който ще бъдете изключително доволни!
В Leatherland ще откриете и практични, удобни и красиви дамски портмонета ROSSI от естествена кожа, които предлагат изключителна издръжливост и елегантност. Можете да избирате от модели с ципове или копчета, които ще осигурят сигурността на вашите ценности. А ако все още се чудите за размера - Leatherland предлага големи и малки дамски портмонета с разнообразни отделения. Помислете и за формата, и ще откриете идеалния дамски портфейл, който да подчертава вашата елегантност. 
Дамските аксесоари с марка ROSSI са изработени в красивия, креативен и бляскав италиански стил, чрез правилната комбинация на класическата и актуална визия, излъчваща класа и привлекателност. Аксесоарите са толкова различни, че избирайки, например, ROSSI портмоне, вие може да го използвате като самостоятелен аксесоар, без да носите чанта.
 
Заповядайте в необятния сайт на красивите модерни кожени чанти, портфейли, кутии за бижута и аксесоари ROSSI в LeatherLand.bg!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-08.03.2024 г.
 
Наградата печели: Biserka Yovkova от Велико Търново
 

Свързани новини

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Здраве и красота с Lidkor

01.03.2024