Здраве и красота с натуралната българска козметика на Lidkor

Абсолютно пречистена, напълно натурална козметична линия от продукти за лице, коса и тяло. Lidkor е една голяма стъпка към бъдещето и младостта на твоята кожа.
 
Участвай в играта на Lidkor, като отговориш вярно на дневния въпрос във фейсбук страницата на Радиото! Всеки делничен ден един от всички участници ще печели шепа вълшебство от природата - продукт от колекцията на Lidkor, а в края на играта и голямата награда: дермален крем с бакучиол и безсмъртниче!
 
Лаборатория Lidkor е българска компания за производство на натурална козметика. Отличаваме се от останалите производители на натурална козметика и от масовата козметика по чистотата на продуктите си. 
 
Продуктите на Lidkor предлагат цялостна грижа за лицето, тялото, косата и даже зъбите. Тази седмица ще ви запознаем с някои от най-големите звезди на марката: хидратиращ крем с безсмъртниче лайт, лосион за тяло с алое и ягодови семки, таблетки за зъби с мента и с въглен, део крем флорален, матиращ крем с купуасу.
 
Лабораторията ни работи по стандарт GMP като следваме строги производствени правила, които проследяват целия процес от доставката на суровини до самата дистрибуция. Подбираме доставчиците си и доставяме сурови студено пресовани необработени и нерафинирани масла. Всички вложени суровини са придружени от документи за анализи и изследвания. Стриктно следим всеки процес в производството в лична лаборатория. 
 
Вярваме, че природата ни е дала всичко, от което имаме нужда, за да бъдем здрави и красиви. Затова произвеждаме козметика без вода, без химия, без синтетика и без парабени. Доверието е сред основните ни принципи и споделяме знания за по-устойчив свят и по-здрава кожа.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-08.03.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
01.03 Diana Filkova 
05.03 Yana Ruseva Slavova
06.03 Valeriya Konsulova
07.03 Slavka Topuzova
08.03 Венелина Копчева 
Голяма награда: Dimitria Dimcheva Todorova

Свързани новини

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Красота в италиански стил!

01.03.2024