Спечели награда за твоята кожа в играта на Hada Labo Tokyo!

Независимо от възрастта, когато става въпрос за грижа за кожата, всички ние споделяме основната нужда от две неща – слънцезащита и хидратация. 
 
Ние обичаме слънцето, но макар да е източник на живот, слънчевите лъчи могат да предизвикат и сериозни увреждания на нашата кожа. Причиняват загуба на хидратация, пигментни петна и ускоряват преждевременното стареене. Затова слънцезащитата е неотменна част в ежедневната рутинна грижа за красота на всяка съвременна жена.
 
Японската марка Hada Labo Tokyo е световен експерт в разработването на различни видове хиалуронова киселина - една от най-популярните хидратиращи съставки на нашето съвремие. Хидратацията е ключов елемент в грижата за кожата, който не само поддържа здравето ѝ, но и я прави по-гладка, мека и видимо по-жизнена. В основата на марката стои тяхната патентована съставка Super Hyaluronic Acid™ - комплекс от 3 вида хиалуронова киселина с различно молекулярно тегло, които проникват на различни нива на кожата. С годините екипът на Hada Labo Tokyo усъвършенства общо 7 вида хиалуронова киселина, които могат да се намерят в тяхната линия Hada Labo Premium.
 
Бялата серия е една от първите и предпочитани линии за марката, известна най-вече със своя бестселър продукт Лосион №1, който се продава на всеки 3 секунди. Той интензивно хидратира с леката си текстура, която лесно и бързо се абсорбира от кожата. Неговата LOCK-IN-MOIST формула ефективно задържа влагата в кожата, за да ѝ осигури максимално дълготрайна хидратация.
 
Марката се развива непрекъснато като предлага все по-нови предложения в грижата за кожата, като последното допълнение в тяхното портфолио е серията Hada Labo Glow, която озарява и изравнява тена, като същевременно хидратира в дълбочина, оставяйки кожата мека и сияйна. Серията е сравнително къса като се състои от 3 продукта - Лосион за лице, Дневен и нощен гел крем за сияйна кожа и Дневен и нощен крем изравняващ тена. 
 
За много хора намирането на качествени слънцезащитни продукти с висок фактор все още е истинско предизвикателство. Hada Labo Tokyo Ви предлага решение с два слънцезащитни продукта за лице с SPF 30 и SPF 50, които осигуряват надеждна защита. Имат водоустойчива формула с лека текстура, обогатена с Пантенол, който успокоява кожата и добавена специална Хиалуронова киселина за дълбока и дълготрайна хидратация.
 
В грижата за кожата е важно да обърнем внимание на два ключови аспекта - слънцезащитата и хидратацията. Hada Labo Tokyo Ви осигурява перфектното решение за здрава, защитена и хидратирана кожа. С японски минимализъм и перфекционизъм, мотото на марката е да предлага само това, от което кожата има нужда и нищо повече.
 
Разкрий японската тайна за красота с Hada Labo Tokyo и участвай в играта ни. Отговори правилно на въпросите във Facebook страницата на Радио FM+ и може да спечелиш продукти на марката!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 20-31.05.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
20.05 Tsveti Tsvetanova
22.05 Ralitsa Groudova
24.05 Любка Векилова
 
27.05 Анелия Атанасова
29.05 Виолета Русева
31.05 Ivelina Bayraktarova

Свързани новини

Спечели билет за Sofia Live Festival!

04.06.2024

Късмет!

27.05.2024

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024