Спечели смартфон HMD Pulse Pro в игратa по Радио FM+!

Преди малко повече от месец финландската компания HMD, производител на телефоните Nokia, представи първите смартфони със собствения си бранд - серията HMD Pulse.

Общото между трите модела - HMD Pulse, HMD Pulse+ и HMD Pulse Pro - са изчистените линии, елегантният дизайн, възможността за самостоятелна поправка и премиум качество на достъпна цена.

Само сега трима от нашите слушатели ще имат възможността да спечелят флагмана от серията HMD Pulse Pro 6/128GB   в тюркоазено зелено, прекрасен цвят за предстоящите морски почивки. Влезте на страницата на Радиото във facebook и отговорете на въпроса на деня. Ще изтеглим трима печеливши след края на играта.

Смартфонът е с впечатляваща за класа си 50МР селфи камера със жестова навигация (Selfie Gesture Navigation) и режим AI Super Portrait за кристално чисти изображения дори при ниска осветеност.

Новият модел дава спокойствие с мощната си батерия с до 59 часа живот на батерията с едно зареждане, опция за ремонт в домашни условия с iFixIt за подмяна на дисплея, батерията и порта за зареждане, както и 3 години гаранция. HMD Pulse Pro е Android Enterprise Recommended, разполага с NFC и 5000mAh батерия, която ще запази 80% от първоначалния си капацитет дори след 800 цикъла на зареждане. Това на практика гарантира 3-4 години безпроблемна употреба. Предвидени са и 2 актуализации на операционната система и 3 години тримесечни актуализации на сигурността.

Компанията HMD е най-големият европейски производител на мобилни телефони, като особен акцент се поставя върху сигурността, устойчивостта и опазването на планетата. Всички лични данни на потребителите се съхраняват на сървъри във Финландия с най-високо ниво на сигурност и съгласно европейските директиви.

За повече информация и още интересни игри, последвайте HMD Bulgaria в Instagram и Facebook.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 24-28.06.2024 г.

Свързани новини

Спечели билет за Sofia Live Festival!

04.06.2024

Късмет!

27.05.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

20.05.2024

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024