За да си здрав, довери се на Самбукус – натуралните продукти с черен бъз на Nature’s Way!

Силен имунитет със супер билката черен бъз - серия Самбукус на Nature’s Way!

Целебните свойства на черния бъз са известни още от древността. През годините той се е използвал в лечението на десетки болести, включително бактериални и вирусни инфекции, сърдечно-съдови нарушения, забавен метаболизъм и др.

Днес черният бъз е най-популярен с имуностимулиращите си свойства, които се дължат основно на антоцианините в състава му. Тези мощни антиоксиданти имат силно изразено антивирусно и антибактериално действие, и подпомагат възстановяването при болести на дихателната система.

За да си здрав - довери са на природата!

А за да спечелиш страхотни награди за силен имунитет, слушай Радио FМ+! Тази седмица сме на природна вълна със серията "Самбукус" на Nature’s Way 

Влез във Facebook страницата на радиото и отговори на въпроса под публикацията за играта! В края на всеки ден теглим един от всички участници, който ще спечели награда от серията "Самбукус" на Nature’s Way. Черен бъз или червена боровинка?...ти решаваш! Добави ехинацея и прополис към твоите отговори и си готов за победа, защото в петък раздаваме големи награди – не една, а 3 специални компплектa от серията Самбукус на Nature’s Way!

За да си здрав, довери се на Самбу́кус –  натуралните продукти с черен бъз на Nature’s Way от Revita.bg  

Серия Самбукус на американската марка Nature’s Way е подходящ избор за възстановяване и поддържане на имунната функция при възрастни и деца през есенно-зимните месеци.

Серия Самбукус включва изцяло натурални продукти, съдържащи екстракт от оргáник черен бъз, патентован като BioActives®. BioActives® е получен от плодовете на единствения по рода си сорт черен бъз - Haschberg, който се отглежда в Австрия, в богати на минерали почви.

Сортът Haschberg е богат източник на антоцианини, а екстрактът извлечен от него има клинично доказан ефект върху имунната функция и дихателната система.

Търсете продуките на Nature’s Way на revita.bg  или  в аптечната мрежа. 

Официални правила за участие и срок на промоцията: 17-24.09.2024 г.

Списък на спечелилите:
17.09 Татяна Шингарова
18.09 Kamelia Kirilova

Свързани новини

Играй с Радио FM+ и Youshop.bg!

09.09.2024

Спечели билет и среща с Ед Шийрън!

15.08.2024

Спечели билет за Thievery Corporation

09.07.2024

Спечели лятна награда от FRUTINO

01.07.2024

Спечели с HMD и FM+!

24.06.2024