"Ива от сутрин до обед"

Ива Дойчинова, едно от най-обичаните телевизионни лица и легендарен радио водещ се завърна в ефира на първото частно радио в България – Радио FM+ с ново сутрешно шоу „Ива от сутрин до обед”.

Предаването се излъчва от 8 до 12ч. всеки делничен ден и стартира на 1 ноември, Ден на народните будители.

"Стартът на "Ива от сутрин до обед” е ново начало, а не завръщане към миналото за мен", казва Ива. "В това шоу ще направя всичко, което смятам, че е близко и важно за нормалните хора. Това означава информацията, която ги интересува, поднесена по честен и забавен начин и отворена за техния коментар. В шоуто ще звучат гласовете на голяма част от емблематичните водещи на Радио FM+ през годините чрез рубриките "Каре от запаса”, "Радио FM+ по света” и "Кофеин” – а това са Иван Илиев, Антон Георгиев, Георги Кушвалиев, Евелина Павлова, Надежда Владева, Александър Владев, човекът, който постави рекорд по най-дълго радио водене Здравко Стоянов, Георги Донков, Весела Веле и още много други.

Радио FM+ цели двадесет години е символ на свободното говорене, нормалното  човешко общуване и стил. Затова ще направим едно шоу без тежки претенции и етикети. То просто ще бъде интересно, зареждащо и готино за слушане - шоу за нормалните хора.”

Ето кои са останалите хора, чиито гласове редовно чувате в "Ива от сутрин до обед":

Магдалена Гигова Милена Динкова Анастасия Карнаух Зорница Аспарухова