Празник на детските усмивки c Радио FM+

1-ви юни е денят, в който децатата са щастливи, а родителите - усмихнати. Но емоцията ще е още по-силна, ако бъде споделена с празникa на детските усмивки, организиран от Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район "Оборище". Елате на 1–ви юни, от 17 часа в парк "Заимов", за да бъдем заедно, в едно фантастично изживяване, в най-усмихнатия ден в годината!
 
 
Музиката, аплодисментите и танците гарантират очарователните Venzy и Прея, както и малките палавници от "Сладки пуканки" при Националния дворец на децата, с художествен ръководел Светлана Струнджева. Танцовата зараза е гарантирана от формацията Full dance.  
 
 
Освен музика и танци, ще има и много подаръци, между които 5 велосипеда, които очакват своя собственик. Дентална клиника "Ео Дент" ни предоставя  5 бр. от 15-те велосипеда, които подарява  на децата за 1-ви юни по повод юбилея си "15 години Ео Дент". Очакват ви и още много страхотни подаръци, предоставени от нашите партньори: "Билка", "BIODERMA", "ЕКОПАК България" "Бондюел", "Авен", "Колев и Колев", "COMO" , HARIBO и др.
 
Елате в парк "Заимов" за нашия "Празник на детските усмивки", за да се състезавате с ролери, да участвате в игри с подаръци и да се насладите на забавни, детски театрални представления. Доведете и домашните любимци, за да празнуваме заедно! 
 
1 юни, четвъртък, 17ч., парк "Заимов".
 
        
 
 
     
                 
 
 

Свързани новини

"Зелена линия" награди финалистите си

24.04.2017

Melody става част от Оберон Радио Макс

13.04.2017

Радио FM+ стартира Soul Sunday

22.02.2017

"Подай ръка на различните деца"

18.01.2017

Нова кампания за дарение на ин витро

06.01.2017

Коментари