“ПСТ ГРУП” ЕАД - в подкрепа на кампанията "Убий скоростта, спаси дете!" (галерия)

Информационните табели за кампанията "Убий скоростта, спаси дете!" са факт благодарение на изключителния професионализъм и любезно съдействие на “ПСТ ГРУП” ЕАД. 
 
“ПСТ ГРУП” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението. Дългогодишният им опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите им са в основата на техния успех.
 
Стремежът им е да предлагат високо качество на добри цени, като влагат качествени материали от утвърдени производители, използват съвременни и модерни технологии, прилагат най-добрите европейски и световни практики. В дейността си се ръководят от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините са успели да се наложат като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с техните клиенти са показатели за доверието и уважението между тях.
 
Вижте част от проектите им в галерията ни по-долу и научете повече за дейността на компанията тук.

Свързани новини

"Непознатото дете" със специално изание

29.06.2022

Мечтаното място за почивка

21.06.2022

Красотата на България на фокус

16.06.2022

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022