“ПСТ ГРУП” ЕАД - в подкрепа на кампанията "Убий скоростта, спаси дете!" (галерия)

Информационните табели за кампанията "Убий скоростта, спаси дете!" са факт благодарение на изключителния професионализъм и любезно съдействие на “ПСТ ГРУП” ЕАД. 
 
“ПСТ ГРУП” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението. Дългогодишният им опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите им са в основата на техния успех.
 
Стремежът им е да предлагат високо качество на добри цени, като влагат качествени материали от утвърдени производители, използват съвременни и модерни технологии, прилагат най-добрите европейски и световни практики. В дейността си се ръководят от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините са успели да се наложат като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с техните клиенти са показатели за доверието и уважението между тях.
 
Вижте част от проектите им в галерията ни по-долу и научете повече за дейността на компанията тук.

Свързани новини

"SoDOGGY: шалче за чувалче", vol.9

12.05.2023

#усещасекатоКоледа през цялата година

26.04.2023

"Четири лапи" с важно послание

19.12.2022

Историята на The Parker Pen

12.12.2022

Най-големите печалби от онлайн казина

24.11.2022