Спечели пътешествие за двама до един от най-добрите ски курорти в Европа

В навечерието на предстоящия ски сезон, Райфайзенбанк дава възможност на новите притежатели на кредитни карти Mastercard Gold да спечелят пътешествие до Кицбюел, един от най-добрите ски курорти в света. При това - по време на състезанията от Световната купа по ски алпийски дисциплини през януари 2017 г. 
 
Австрийският град Кицбюел е сред най-популярните ски дестинации в Европа. През зимата курортът предлага близо 170 км писти и над 50 модерни гондоли и лифтове, сноуборд площадки и рампи, ски училища, и, разбира се, превъзходен пухкав сняг.   
 
В томбола за две награди ще участват всички заявления за безконтактна кредитна карта Mastercard Gold, които са подадени и одобрени до края на ноември. Всяка награда е за двама и включва двупосочни самолетни билети, трансфери до хотела и ски пистите, 2 нощувки със закуска, обед и вечеря, пропуск за специална зона за наблюдаване на състезанията, както и урок по ски. Самата карта е без такса обслужване за първата година.
 
Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 12 декември. Тук може да се запознаете с всички условия за участие в лотарията. 

Свързани новини

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022

BRITANICA Park School с IB програма

15.03.2022

Английски език – стъпка напред!

15.02.2022

Празници без фойерверки

16.12.2021