Лято латина 2017 стартира на 2 юни в JOY STATION

Екзотика. Страст. Красиви гласове. Много музика и ритми. Колоритни изпълнители и танцьори. Предстои едно вълнуващо 2-часово музикално пътешествие до Буенос Айрес, Хавана и Севиля.
 
Това лято ще започне с гореща латино фиеста с участието на певци, музиканти и танцьори от Латинска Америка и Испания. Репертоарът ще ви потопи в света на тангото, фламенкото и кубинските ритми, а атмосферата ще бъде обогатена от аудио-визуални и светлинни ефекти. Спектакълът ще обиколи българското Черноморие и много градове в периода от юни до края на септември и ще привнесе екзотика и ритми от далечните страни. 
 
В латино шоуто ще участват обичания у нас аржентински изпълнител Лукас Маскиано, заедно с талантливите български музиканти Денис Гоев и Димитър Сираков, а също така и звездите от Куба - Дарлин Родригез и Петате от Испания. Редица танцови школи са заявили желание да се присъединят към латино фиестата. Началото на Лято Латина 2017 ще бъде поставено на 2 юни в JOY STATION от 21 часа. 
 
Запазете си място за най-вълнуващото музикално лятно приключение като си закупите билет от касите на Фантастико, на място в Joy Station или онлайн на eventim.bg.
 
Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Роден е в Аржентина на 18 ноември 1977 в малко градче в провинция Буенос Айрес. Започва да свири и композира на 8 години. Превръща се в един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001 емигрира в Барселона, където живее, до преди да поеме на дълго околосветско пътешествие. Зад гърба си има 8 авторски диска, плод на сътрудничеството му с компании като Sony Music, Warner Chapell, Filmax. Създава и своя лична марка Elefantino Records. 
 
 
Албумът му “От Париж до Трансилвания” е новаторски проект, излязъл през април 2014, като с него Лукас Маскиано отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Дискът е записан с участието на музиканти, срещнати по време на турнето му от Париж до Трансилвания . Лукас Маскиано има зад гърба си стотици концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Неговите концерти пълнят стадиони и зали с хиляди почитатели на неговата музика. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Композира и сам пише текстовете на песните си. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм.
 
Непоправим индивидуалист и идеалист. И макар че често казва “аз съм доста депресивен тип”, Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си. Повече за личността на аржентинския изпълнител може да научите от документалния филм на режисьора от Българска Национална телевизия Анна Мельова и оператора Лъчезар Петров – "Лукас Маскиано между звездите и земята”, заснет в Испания през 2014.
 
 
През годините някои от песните му заемат едни от първите места в класациите на значими радиа в Испания, какъвто е случаят с "Me Gustas Cuando", останала в продължение на три месеца на една от челните позиции в класациите на 40 водещи радиа, а в youtube има повече от 600 000 посещения). Сингълът "Alta tension" се задържа на второ място в едни от най-продаваните в iТunes в продължение на три последователни дни и има повече от 95 000 гледания в Youtube.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024