Елате на третото издание на "Списание 8 НА ЖИВО"

Тази неделя (8 октомври) в зала "Люмиер" ще се проведе третото издание на "Списание 8 НА ЖИВО", събитието, което събира вълнуващи личности, познати на читателите ни от страниците на „8“. Вече лекторите  и техните теми са обяени, а сега идва ред да споделим с вас и изненадите, които сме ви приготвили!
 
Доверени производители и приятели на Списание 8 ще представят своите продукти в паузите между 8-те лекции. Ето кои са изложителите.
 
Натурални масла, пасти и козметика, чиито лечебни свойства ежемесечно представяме на страниците на Списание 8.
 
BioVita клетъчна грижа
Иновативен подход в постигане на оптимално здраве и предотвратяване развитието на болести.
 
Разпространява словото и музиката на Учителя Петър Дънов и публикува нови книги по съхранени стенографски записки.
 
Анкета, томбола и подаръци
Безплатна бутилка изворна вода Бебелан и талон за отстъпка в магазин BeFit ще получат всички посетители при влизането в залата. Обещаните 4 подаръчни броя на Списание 8 ще можете да изберете по време на всяка почивка.
 
На входа всеки гост ще получи анкета, която трябва да попълни, ако иска да участва в томболата с награди. 8 късметлии ще бъдат изтеглени след края на последната лекция, а ето и какво можете да спечелите:
 
Комплект Ошо дзен таро карти - предоставени от „Сините птици", официален издател на Ошо книгите в България, картите имат функцията да бъдат средство за напомняне, практикуване и изследване на основните послания на духовността в съвременния свят.
 
Структурираща бутилка за вода Flaska - бутилкa за многократна употреба, програмирана с така наречената TPS технология, която подобрява качеството на водата.
 
Ваучер от магазин BeFit на стойност 30 лв. - веригата дрогерии предлага храни и продукти за здраве и красота, за майки и бебета
 
 
 
 
 
 
Експеримент ОСЕМ 
 
Последният участник в „Списание 8 НА ЖИВО“ е Смиляна Захариева, жената с най-мощния глас в света. Представихме ви я в брой 9/2017 на Списание 8. На събитието на 8-и Смиляна ще изпълни няколко песни с известния гайдар Петър Янев, който мнозина от вас познават като любимия музикант на Валя Балканска. И тъй като вече разказахме, че гласът на Смиляна е лековит, решихме да проведем следния експеримент. 
 
 
В залата ще присъстват нашите приятели от Аура център Лотус, които ще замерят няколко доброволци от публиката с аура камера преди и след изпълнението на Смиляна и Петър. Ще проверим на живо дали аурата на тези няколко души ще стане по-плътна след края на музикалната програма. Експериментът не е провеждан досега. Елате да проверим заедно дали ще е успешен! 
 
Билети за Списание 8 НА ЖИВО купете оттук или на касите на НДК. Тук вижте и цялата програма на събитието.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024