Avon срещу рака на гърдата тръгна по Пътя на надеждата

Първата вълна на турнето "БЛАГОДАРЯ! От любов към живота" тръгна по Пътя на надеждата.
 
В Бургас 5 и 6 юни, Варна 7 юни, Русе 9 и 10 юни, Търговище 11 и 12 юни, Велико Търново 14 и 15 юни и Габрово 16 и 17 юни ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата. След лятна пауза, през септември месец турнето отново ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца!
 
Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon са подготвили много изненади и забавления. Освен да дарят за каузата, на щанда посетителите ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, борещи се с рака на гърдата, както и да разберат повече за каузата и за това как съвместната ни подкрепа достига до диагностицираните жени. 
 
Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да открие на специалния сайт thankyou.bg, където ще има възможност не просто да открие цялата нужда информация за кампанията, но и в реално време да следи пътя на розовия щанд, придружен от снимки от всеки град. През тази година посетителите на thankyou.bg, които няма да успеят да се присъединят към Пътя на надеждата, ще имат възможност да подкрепят кампанията като поръчат своя благотворителен продукт от сайта. 
 
Думите "Предварително ти БЛАГОДАРЯ" отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят. Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.
 
Вече 17 години "От любов към живота" помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. 100% от печалбата от тях Avon традиционно дарява на основния си партньор в България – фондацията "Една от 8". И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация "Една от 8" ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства. 
 
Ще ви очакваме по Пътя на надеждата! Защото заедно можем да донесем истинска промяна. 

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024

Премиера по Андерсен

23.02.2024