Споделете любовта в Bulgaria Mall в най-любовния месец от годината

В месеца на любовта, Bulgaria Mall създаде един романтичен кът с ЦВЕТНА СТЕНА, на която може да запечатате прекрасен спомен за себе си или с любим човек! И освен да се насладите на красотата на пролетните цветя, качвайки своя заснет момент от нея в Instagram, участвате в игра за забележително бижу, предоставено от Amodoria!
 
Единственото, което трябва да направите, е да се снимате на ЦВЕТНАТА СТЕНА, да качите снимката си до 14 февруари в Instagram с хаштаг #LoveAmodoria и да отбележите свой любим човек на нея – share the love в Bulgaria Mall! Ще откриете стената на ниво партер!
 
И за да ви заинтригуваме още повече, ще ви разкажем малко повече за красивото бижу от бяло злато със скъпоценен камък танзанит, което може да спечелите само с една снимка! Танзанитът е рядък и необикновен камък, който се отличава с неповторими кралско сини нюанси и кадифени отблясъци. Познат едва от 50 години, Танзанит се добива само в едно находище и е сред най-редките камъни в света – открива се в Танзания, в подножието на Килиманджаро, в зона с дължина едва 4-5 км. Наречен е Танзанит и популяризиран от един от най-влиятелните нюйоркски бижутер Henry B. Platt – Tiffany & Co, през 70 години на миналия век. Танзанит е забележителен заради специфичния син цвят, чистотата и особения начин по който структурата на кристала пречупва светлината. Камъкът е изключително рядък и се очаква, че до 15-20 години находището ще бъде изчерпано. Ето защо Танзанитът е и отлична инвестиция и в дългосрочен план цената му ще расте!
 
Самата бижутерия Amodoria e повече от 25 години експерт в обработването на скъпоценни камъни, а корените й са от Танзания, Източна Африка, но е основана в Лондон. Историята на едно уникално наследство, съчетание от опит, изобретателност и страст, е това което компанията пази и съхранява. Представлявайки традицията в нейната динамика, мисията на Amodoria e да създава красиви вечни бижута, с истинска и дълговременна стойност. Стремежът им е да създават бижута, които олицетворяват любовта към живота, изкуството, различното и иновациите!
 
Снимайте се на нашата ЦВЕТНА СТЕНА на ниво партер, Bulgaria Mall, качете снимката си до 14 февруари в Instagram с хаштаг #LoveAmodoria и отбележете своя любим човек на нея – share the love в Bulgaria Mall!
 
Пълните условия на играта ще откриете тук: http://www.bulgariamall.bg/Sharethelove2019

Свързани новини

Фестивал на виното в Bulgaria Mall

17.10.2018