Наближава събитието SoDOGGY: шалче за чувалче vol. 3

Дата: 20.10.2019
Час: 12:00 - 18:00
Място: SOHO, ул. Искър #4, София 1000
 
В 20-ти октомври SOHO и Ador Barador се обединяват за трети път в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче vol 3” , след като с първите две срещи успяха да осигурят прехраната на 300 кучета и котки в продължение на един месец.
 
Концепцията на събитието е любителите на четириногите хора с все тях самите да могат да се срещнат сред уюта на зелената къща на SOHO и съчетаят полезно с приятно. На по чаша чай и приятен разговор ще могат да закупят кучешки и/или човешки шалчета и аксесоари на Ador Barador на цена от 34 лв. или точно за колкото Animal Rescue Sofia имат договорка за закупуване на чувалче с храна от 17 кг. Желаещите да подкрепят каузата не е необходимо да носят храна за четирикраките ни приятели или да даряват точно тази сума. На място ще бъде разположена касичка, като срещу всяко направено дарение ще бъде получен сертификат от ARS и топла напитка от домакините от SOHO. Всички събрани средства след събитието ще бъдат използвани за нуждите на спасените животни в приют "Фермата". Междувременно негови представители ще разказват за дейността си сред непринудената обстановка на градината и двукраки и повечекраки гости.
 
ОРГАНИЗАТОРИ:
SOHO: Коуъркинг пространство с уютна атмосфера, богата програма от културни събития и общност от сходно мислещи професионалисти от креативния сектор. Разположено в триетажна зелена къща с градина в идеалния център на София, главната му мисия е да насърчава креативността и обмена между обитателите си. Сред работните места и зали за събития са вплетени художествена галерия, школа за балет, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, изпълняват се майсторски добри концерти или се подпомагат социално значими каузи като тази.
 
Animal Rescue Sofia: Създадено през 2009-а за хуманно и професионално решаване на проблема с бездомните животни. Оттогава са изминали огромен път, с участието на безброй прекрасни човеци и заедно са помогнали на много бездомни животни. Всяко от кучетата в приюта е техен приятел – с име и история. Грижат се постоянно за 200 животни: спасяват, лекуват, търсят домове, осигуряват нужната помощ, за да може всяко от измъчените им бездомничета да се превърне в здрав и спокоен домашен любимец.
 
Ador Barador: Бранд, вдъхновен от специалната връзка между кучетата и хората и посветен на каузата да помага на бездомни животни, които все още са в търсене на своя човек. Изработват шалчета и аксесоари и еднакви комбинации от такива за кучета и техните хора и даряват 25% от стойността на всеки продукт за животни в нужда. Продуктите им участват и в благотворителни събития, в които цялата стойност от продажбата им се използва за нуждите на организации за бездомни животни. А най-голямото им вдъхновение – Адор - е един разноок, щур опашатко, който са осиновили преди 6 години.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024