T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

От 01.09.2020 веригата с най-голямо присъствие в Пловдив T MARKET вече ще предлага и услугата онлайн пазаруване в града и областта. В новия онлайн магазин на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им магазините, безплатна доставка, голямо разнообразие от стоки и гарантирано качество на продуктите. Всички качества и най-силни черти на T MARKET ще бъдат пренесени и в мрежата, като за пореден път веригата цели да докаже, че е най-практичният за българите избор. 
 
На tmarketonline.bg ще може да намерите, ежеседмични уникални промоции само за сайта и неговите потребители, безплатна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден, разнообразие на стоки с над 5000 артикула, кулинария собствено производство с любимите рецепти на Пловдив и над 50 вкусни предложения, салати, супи и основни ястия със собствената марка на веригата “Наше си е”, плюс десерти на български производители, които ще бъдат разнасяни с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги. 
 
“Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни като форсира планове, които имахме за след повече от година. Успяхме бързо и успешно да осигурим на клиентите си в София и окръг спокойствието и комфорта да могат да пазаруват любимите си стоки и онлайн. Днес го правим и за любимия ни Пловдив. Сигурни сме, че тази наша стъпка ще донесе много позитиви на нашите клиенти, а след “генералната ни репетиция” в София сме доста по-уверени в новото ни поприще. Гордея се с колегите ми, които направиха възможна тази втора и важна голяма крачка за нашата верига и знам, че всички ще дадем всичко от себе си, за да може да продължим да доставяме практичност и качесвто до вратата и на други градове в страната”, коментира генералният директор на “Максима БЪлгария” Петър Павлов
 
T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на извънредното положение в страната. Днес веригата празнува своята следваща голяма стъпка на пазара в онлайн пространството като стъпва уверено и в любимият си Пловдив. Обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg ще бъде в целият град Пловдив и регион - Ягодово, Крумово, Браниполе, Белащица, Марково, Първенец, Скутаре, Рогош, Войводиново, Калековец, Крислово, Желязно.
 
T MARKET присъства на българския пазар от 2005, като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2200 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България. Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024