Панайот Николов от Bosch Automotive Aftermarket Bulgaria с три основни препоръки за шофьорите преди зимния сезон

Благодарим на нашите приятели от Роберт Бош България за подкрепата и вярата в смисъла на кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Споделяме част от интервюто на Евелина Павлова с Панайот Николов - Директор Продажби Автомобилно Оборудване в Роберт Бош, който в контекста на кампанията, ще ни посъветва какво е важно, за да се подготвим за предстоящия зимен сезон. Изправността на автомобила има изключително значение за предотвратяване на пътно-транспортни произшествия и спасяването на човешки животи.
 
 
И тази година кампанията "Убий скоростта, спаси дете" събра приятели, съмишленици и бизнеса, медиите и общините... За мен е удоволствие отново да ви представя един от най-серизните ни партньори, с които сме заедно почти от ден първи на тази кампания – Роберт Бош България. При мен е Панайот Николов, който е с над 20 годишен опит в автомобилния бранш, 10 от които в Роберт Бош, на позиция Директор Продажби Автомобилно Оборудване. Повод да си говорим отново е кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Какъв е призива, с който би искал ти да се обърнеш към шофьорите?
Моят призив към водачите в България е никога да не забравят, че на пътя са възможни всякакви изненади и винаги да очакват неочакваното. Много е важно да се съобразяват с пътните условия. Имам призив и към пешеходците – да не поемат излишни рискове, да се съобразяват с правилника и разбира се, да навлизат на пътното платно само на разрешените за това места.
 
Ти започна с призив и тъй като навлизаме в зимен сезон, имаш ли конкретни съвети към слушателите. Дали не е време да си сменим гумите?
Ще си позволя да направя три основни препоръки. На първо място това е гумата. Да, време е, защото сутрин температурите се доближават до 0 градуса. Вторият ми призив е водачите да посетят сервиз и да си направят една проверка на основните елементи в автомобила. Третият е свързан със зимната безопасност – основно това са светлините и чистачките.
 
 
Bosch Car Service - експертите в сервизното обслужване на автомобили. Точното място за изключително качество на сервизната услуга за Вашия автомобил. Независимо, дали Ви трябва съвет, ремонт или текущо обслужване, ние можем да предложим пълния пакет - в комбинация с уникалния опит на Bosch, водещият световен доставчик за практически всички марки.
 
Експертите на Bosch Car Service разполагат с необходимото сервизно оборудване за работа с последните автомобилни технологии в колите на всички производители, за да ги поддържат в перфектно състояние. Така винаги когато оставите автомобила си в Bosch Car Service за обслужване или поправка можете да сте сигурни, че е в най-добри ръце. Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024