Solid Doors Center е най-новият проект на Солид 55

В уникалния по рода си дизайн център за врати, посетителите ще намерят разнообразни решения, съобразени за различните стилове интериор. Разположен на площ от над 2000 кв.м. с над 100 реални мостри, Solid Doors Center събира както родни брандове, така и марки, известни по цял свят. 
 
 
С прецизност към детайла, трите етажа на новия център са концептуално разделени така, че всеки да открие своята врата или комбинация от продукти. 
 
Основният бранд - Smart блиндираните врати Solid е звездата на етаж 1, на който посетителите могат да видят още бюджетната марка Feri и решения на немския гигант Hormann. 
 
 
На втори етаж са разположени моделите, които са акцент в корпоративния сектор и специализираните за експортните пазари врати. Тук се помещават и многофункционалните врати на Ninz.
 
На последния етаж са ексклузивните брандове Pirnar – изключително висок клас врати за къща, както и италианските интериорни врати Garofoli и Gidea, които впечатляват от пръв поглед.
 
 
Solid Doors Center предлага ексклузивен дизайн, нестандартни решения, изключителни комбинации и 30 годишен опит, събрани на едно място!

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024