Всяка история е важна

Живеем в свят, в който сме на поне 100 години от постигането на истинско равенство между половете... и само ¼ от хората (24%), за които слушаме, четем или виждаме в списанията и по телевизията са жени. Ето защо трябва да чуваме повече, от това, което имат да кажат жените!
 
Това е и в основата на вдъхновението на AVON да създадат най-голямата в света дигитална галерия от истории, с които да поставим жените в светлините на прожекторите. И да направим гласовете им по-чуваеми. Истории за сила, за отдаденост, борбеност и преодоляване на бариери към нещата, които самите те или някой друг са мислели за невъзможни. 
 
И не само великите дела, а и малките победи, които се извоюват всеки ден! И за да отпразнуват всяка една споделена история, Avon Foundation ще дари $1 на благотворителни организации, подкрепящи жените през 2021, като парите ще бъдат разпределени към отделните държави спрямо техния принос на истории.  
 
Дари историята си на watchmenow.avon.com и заедно с AVON помогни да осигурим по-смислено и успешно бъдеще за жените по света и в България. 

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024