Защитете дома си с технология на бъдещето "без ключове"

Българинът е на челните места според показателя Собствен дом! Докладът по темата на Евростат за 2020 г. ни отрежда седмо място в ЕС, преди държави като Германия, Австрия, Финландия, Италия. Това означава, че с годините една максима остава непроменима: "Моят дом е моята крепост".
 
Ако тя важи и за вас, то със сигурност сте се сблъсквали с един много важен въпрос: Как да гарантирате оптималната сигурност на дома си? Отговорът на този въпрос ще намерите в следващите редове, но с две думи – ексклузивна линия смарт врати от ново поколение на българската компания Solid 55.
 
Защо точно те? С какво са по-различни от традиционните врати на пазара? Нека разберем:
 
Къде ми е ключът?
Повече ключът не е задължителен, за да си влезете вкъщи
С умните врати на Solid 55 с патентовано "невидимо" заключване, този въпрос изцяло губи смисъл. Това е така, защото технологията съчетава скрито и механично заключване за серии iDoor и iPS или предлага изцяло смарт решение в серия врати My Solid. Какво означава това? Че всяка врата от тези серии на иновативната компания може да бъде отключена с традиционни средства като карта или чип, но и само и единствено с помощта на вашия мобилен телефон или още по-лесно: със SolidTouch ID система с пръстов отпечатък.
 
Вече не е нужно дамите да търсят ключа си в сякаш бездънната чанта, която въпреки размера си успява да събере невъобразимо голям брой неща. И разбира се, винаги е повече от предизвикателство да успееш да намериш това, което ти трябва. Особено, ако ти трябва бързо.
 
Решението помага и да не се притесняваме за момента, в който ще трябва да предоставим на децата си ключ. Дали да го закачим за токите на панталона или портфейла им или пък за раницата? Защо пък да не се обърнем към старото решение за ластик на врата? Не, това е старомодно и най-много да резултира в смях от съучениците. Точно така – всички тези подходи са остарели и ненужни. Когато вратата е смарт, на детето ключ не му трябва. Просто, лесно и ясно.
 
Интелигентните заключващи системи позволяват да забравите и за ключарските услуги, когато някак всички сте се оказали навън и никой няма ключ. Тази неприятна ситуация се е случвала на немалко хора и продължава да изненадва неприятно още десетки хиляди всеки ден. Какво правите, когато имате "традиционна" врата? Звъните на ключар. Когато той дойде и видите как за секунди вратата е отворена, започвате да си мислите още по-усилено в посока подсигуряването на по-висока сигурност за дома си. Замисляте се с умиление какво можеше да си купите със заплатената за услугата сума, изведнъж оказала се инвестирана в извънреден разход.
 
Смарт вратите на Solid 55 решават всеки от тези казуси с едно просто докосване с пръст. Биометричният сензор разчита не само пръстовите отпечатъци, но и топлина и пулс, за да защити на 100% вашия дом.
 
Дали заключих?
Няма нужда от този излишен стрес
Спокойно, не сте сами. Всеки понякога си задава подобни въпроси. И се връща да провери – дали е "врътнал" ключа, дали е спрял ютията и фурната. За да не се налага да скачате в колата, да шофирате до къщи в обедната почивка, да звъните на съседи, да си тръгвате преждевременно от мечтаната почивка и изобщо, да търсите решение, докато вътрешно сте притеснени какво може да стане, ви трябва смарт врата.
 
Както споменахме, освен да я отключите с пръст, може да проверите на мобилния си телефон дали е отключена и ако е – да ѝ се обадите и да ѝ "кажете" да се заключи. Толкова просто! И край на всички притеснения. За целта, се грижи специалното приложение за Android и iOS мобилни телефони Solid MobileKEY. То предоставя достъп до системата за електромеханично заключване. Можете да проверите дали вратата е заключена и получавате възможност да я отключите или заключите.
 
За да изключите изцяло подобни форсмажор ситуации и да си спестите притесненията, било то и при наличие на Solid MobileKEY приложение, вратите на Solid 55 предлагат друга много практична опция. Става дума за иновативната функция EasyGo, с която настройвате вратата да заключва автоматично електромеханичната брава сама след затваряне на крилото в касата. Представете си – излизате, затваряте вратата и след само няколко секунди тя се е заключила.
 
Сбогом, притеснения! Довиждане защитен мил дом, ще се видим по-късно. Вече можете да мислите за по-важните неща.
 
Отиваме на почивка! Кой ще храни котката?
Вече не е нужно да сте физически вкъщи, за да отключите вратата
Мечтаната почивка на море е това, което всички, които не живеят на море цяла година планират и чакат с нетърпение. Ако и вие сте от тях и се радвате на компанията на котарак, то със сигурност винаги освен приповдигнатите емоции от ваканцията, се "радвате" и на притеснения относно добруването на домашния любимец. След като сте намерили близък или съсед, който е приел да се жертва за благородната кауза, идва моментът с осигуряване на ключ за жилището. Момент! Със смарт вратите на Solid 55 такъв реално не е нужен. Достатъчно е да настроите отпечатъка на този, който ще обгрижва животинката и достъпът е готов.
 
Допълнително, чрез вградения във вратата GSM модул и приложението Solid MobileKEY винаги имате връзка с пазителя на дома, където и да сте. Това е повече от добре, когато трябва да осигурите достъп на някого, а няма как да го направите физически на място. Спукани тръби – а вие сте на плажа на Малдивите. Спокойно! Позвънете на вратата си и осигурете достъп на аварийната група и после заключете след нея. Роднини идват неочаквано на гости? Пуснете ги в уютния си дом отново с помощта на едно обаждане.
 
Всъщност комуникацията с вратата тече двустранно. Освен, че вие можете да ѝ се "обаждате" с инструкции, така и тя ви изпраща съобщения.
 
Децата не вдигат телефона и се тревожите, дали са се прибрали? Спокойно, вратата ще ви съобщи, дали вече са вкъщи. До вас се изпраща информация всеки път, когато някой упълномощен да я управлява извърши действие с нея. Ето как, винаги знаете кой си е у дома – или пък дали теренът е чист.
 
Вярвате или не, но смарт вратата може и да ви се оплаче. Ако някой блъска по нея, вградените датчици дават сигнал, че се случва нещо нередно и тя ви изпраща съобщение.
 
Технологията и бъдещето
За да бъдете в крак с настоящето 
Технологиите се развиват с невъобразими темпове. Това, което вчера е било ново, днес вече е норма и улесняваща благинка, на която все повече хора се радват. Такава реално е ролята на нововъведенията – да направят живота ни по-лесен. Същото правят и смарт вратите. С тях, упражняваме по-мащабен контрол над сигурността на дома си, при това с опция да командваме технологията дистанционно.
 
Достъпната сигурност
Инвестирайте разумно, за да извлечете максимума
Колко често избирате блиндирана врата за дома си? Да, точно така, веднъж на няколко десетилетия. Затова, избирайте умно. Вратата реално е стражът, който постоянно пази дома ви срещу беди и неканени гости. Затова, трябва да я подберем внимателно. Да бъде не само здрава и красива, но и умна.
 
Още по-достъпни ги прави опцията за закупуване на изплащане. Те са инвестиция в сигурен дом – същия, в който прекарвате живота си със своето семейство.
 
Да, технологията е достъпна и на приемлива цена за това, което получавате. Всъщност, доста вероятно е да сте купили вашия телевизор или смартфон на близка цена, а ще ги смените само след две три години…
 
Непреходен елегантен дизайн
Сигурността може да бъде и красива, не е нужно да правите компромиси!
Смарт вратите на Solid 55 са с изключителен дизайн, който плавно прелива във всеки класен интериор. Те носят непреходна естетика, плод на дълъг труд и работа. Впечатляват и радват окото и са повече от подходящо решение за всеки дом.
 
Производителят като истински иноватор с поглед в бъдещето и желание да угоди на клиента по всяка свързана с продукта линия, е предвидил още една ексклузивна опция. Тя позволява да смените само визията на вратата, но не и "ума" ѝ. Така, може да се наслаждавате на различно като облик решение, съобразено с желанията ви.
 
 
Сигурност от ново поколение, защото технологията е важна. Тя е постигната с помощта на:
- мощна многоточкова система на заключване;
- от пасивна към активна защита с функция Active Security от вградени във вратата набор от датчици и сирена;
- усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата, която защитава заключващия механизъм;
- SBS (Security Block System) система за взаимно блокиране на двете заключващи системи с цел повишаване на сигурността на вратата;
 
Специално внимание заслужава опцията за ъпгрейд (надграждане) на софтуера, който може да добави нови функционалности към смарт вратата, междувременно разработени от компанията – производител.
 
Тази високотехнологична сигурност пази домовете на над 15 000 семейства, а компанията-производител Solid 55 не е получила нито един клиентски сигнал за взлом.
 
Това е така, благодарение на специалната патентована разработка, плод на 30 години ноу-хау и развитие, при която механичната и невидимата заключващи системи са независими и взаимно се пазят. Пазят и домовете, в които са поставени.
 
Колко струва сигурността на вашия дом? Със сигурност по-малко, отколкото сте си представяли.
 
А ако токът спре?
Какво да правите, ако токът спре? Този казус изправя пред истинско предизвикателство съвременните хора. Всички смарт джаджи и помощници, изискват електричество. Такава е ситуацията и с умните врати. Производителят Solid 55 е помислил и в тази посока. Реално, решението елиминира всяко притеснение относно запазване функциите на вратата при липса на захранване. Тя просто разполага със собствен акумулатор, който започва да работи в подобни ситуации. При това, ако не сте у дома, за да констатирате това чудо на техниката сами, вратата ще ви изпрати съобщение на мобилния ви телефон, за да ви уведоми за форсмажор ситуацията.
 
За допълнителен комфорт, компанията е създала сервиз за денонощна аварийна помощ. Звеното е на разположение 24/7 в случай на нужда или друг вид авария и осигурява спокойствието, че никога не сте сами и винаги има на кой да разчитате.
 
Технология на бъдещето "без ключове"
Смарт вратите са тук, за да направят живота ви по-лесен
Смарт вратите са решение за сигурност от нови измерения. Те извеждат комфорта на преден план, с помощта на имплементирани иновации, които пестят време и притеснения и мултиплицират радостта от живота. Инвестицията в умна защита за дома е решение на визионерите, на тези, които разпознават добрите идеи и се грижат, те да работят и в тяхна полза. Защото, домът е нашата крепост и заслужава достойна броня, която да пази уюта на личния ни свят.
 
Умните врати на Solid 55 са смела стъпка в бъдещето. Направете я и вие.

Свързани новини

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Доброволци в спорта

29.02.2024