FCB: мрежа на годината и рекордни 80 лъва от фестивала Cannes Lions

"Историческото представяне на рекламна агенция FCB тази година може да се отдаде на креативните лидери, които са част от нашата глобална мрежа.", каза главният изпълнителен директор на FCB Worldwide - Картър Мъри. Един от основните приоритети на Мъри, откакто става изпълнителен директор на глобалната рекламна агенция, е създаването на среда, в която талантливите хора могат да процъфтяват и да растат.
 
Безспорно доказателство за творческия професионализъм на екипите в световен мащаб е Международният фестивал на творчество Cannes Lions, 21 - 25 юни 2021 г. На церемонията рекламна агенция FCB Worldwide взе най-желаната от всички титли "Мрежа на годината". За FCB Worldwide тази година е знаменателна в представянето - невероятните 80 лъва - 2 Titanium, 5 награди Гран При /Grands Prix/, 15 златни, 26 сребърни и 32 бронзови отличия. По време на фестивала агенцията получава и приза "Здравна мрежа на годината", спечелена от FCB Health Network. Също така е признание на творческото въображение на глобалния главен творчески директор Сюзън Кредъл.
 
"Горди сме, че сме част от голямото семейството на FCB Worldwide и това е много значимо и за българския рекламен пазар. Всеки наш клиент може да разчита и на международния опит, който стои зад нас и ни подкрепя във всяка наша кампания", заявява българският екип на FCB Sofia.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024