SOHO и Ador Barador се обединяват за осми път в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче"

На 5 ноември коуъркинг пространството SOHO Sofia и брандът Ador Barador – шалчета с мисия се обединяват за осми път в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче", след като с предходните седем срещи успяха в продължение сумарно на почти две години да осигурят прехраната на всичките 200 кучета и котки, за които Animal Rescue Sofia се грижат в приют "Фермата".
 
 
Вече разпознаваемата концепция на събитието насред любителите на четириногите хора e събирането им сред уюта на зелената къща на SOHO и съчетаване на полезно с приятно в рамките на един следобед. На по чаша споделен чай желаещите да подкрепят каузата на ARS ще могат да закупят кучешки и/или човешки шалчета и други аксесоари на Ador Barador, както и от дневните пакети за работа в SOHO на цена от 34 лв. или точно за колкото ARS имат договорка за закупуване на 2 чувалa с пелети. На място ще бъде разположена касичка, като срещу всяко направено дарение, което може да е и на различна сума, ще бъде издаден сертификат от ARS и ще получите топъл чай от домакините от SOHO. Междувременно представители на приюта ще разказват за дейността си сред непринудена приятелска обстановка.
 
 
Всички събрани средства след събитието ще бъдат удвоени от приятел на каузата, който желае да остане анонимен, и ще бъдат използвани за отопление на приют "Фермата", коeто за идващата зима възлиза на около 12 000 лв. А ако се надхвърли тази сума, останалите средства ще бъдат разпределени за храна и лекарства за обитателите му. При невъзможност за лично присъствие, можете да направите дарение и от разстояние към Animal Rescue на arsofia.com/bg/dari, като е важно в основание да сложите "SoDOGGY - шалче за чувалче vol.8". 
 
 
Ако стойността покрива 34 лв. с потвърждението можете да пишете на ФБ страницата на Ador Barador с желания модел и размер шалче, което ще получите по пощата или на SOHO на contact@soho.bg, за да запазите удобен за вас ден за работа от зелената къща.

Свързани новини

"Четири лапи" с важно послание

19.12.2022

Историята на The Parker Pen

12.12.2022

Най-големите печалби от онлайн казина

24.11.2022

Solid представя Solid.Me!

18.11.2022

DiVino.Taste 2022

09.11.2022