BG Market - едно обещание за качествено подбрани и разнообразни пресни продукти

Верига супермаркети BG Market стартират своята дейност преди 20 години с отварянето на първия търговски обект в гр. Благоевград. 
 
Сега хранителните магазини в града наброяват 10, разполагат и с един в гр. Банско. От 6 години BG Market развива дейност със собствен онлайн магазин, като предлага собствена дистрибуция в 3 окръга на страната – до гр. Благоевград и гр. Банско и селища в непосредствена близост на посочените градове; до по-отдалечени селища от гр. Благоевград и гр. Банско; до гр. София, гр. Кюстендил, гр. Самоков и гр. Перник, а за останалата част от страната има възможност за доставка чрез куриерска фирма Еконт. 
 
Всяка седмица предлага на своите клиенти около 600 продукта на промоционална цена, които могат да разгледат в специално изготвена електронна брошура, валидна от понеделник до неделя. В магазините ще намерят близо 9000 хранителни продукти, готвени ястия, стоки за дома и офиса, козметика, храна за кучета и котки. Необходимо е да се вземе под внимание обаче, че според зоната, в която се намира потребителят, е възможно да има различен достъп до някои от артикулите, които имат специфични условия на съхранение. Затова е важно да се посочи точно населено място преди пазаруване, за да се уточнят наличностите и възможностите за закупуване. 
 
BGM разполага също така със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлага разнообразие от готвени ястия, които потребителите могат да закупят всеки ден от магазините. Има изградена собствена транжорна, като предоставя на своите клиенти различни месни деликатеси под бранда Mr Yummy. Фирмата внася директно храни и напитки от производители от Италия и Гърция, с които има изградени партньорски отношения и по този начин предоставя уникални продукти за потребителите, които не могат да намерят по други места и в други вериги и различни търговски обекти.  
 
BG Market е едно обещание за качествено подбрани и разнообразни пресни продукти на достъпна цена, съобразени с изискванията за хигиена и безопасност. Заповядайте в нашите магазини или пазарувайте онлайн на bgm.bg.
 

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

"Кино и класика" се завръща

20.03.2024