Ела на 1 юни - "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ" с Радио FM+!

Радио FM+ и Столична община, район "Оборище", ви канят на голямо лятно парти, посветено на 1юни!
 
Елате в парк "Заимов" за нашия "ПРАЗНИК НА ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ", за да превърнем празника на детето в истински щур купон! Ще валят подаръци и изненади, а децата ще играят, ще се смеят и забавляват. И родителите, разбира се, също! Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да празнуваме заедно!  
 
1 юни, неделя, от 11ч. в парк "Заимов" 
 
Търсете ни между Приказната къщичка и театър "София". Ще  бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца, защото това е празникът на детските усмивки. Ще ви посрещнат прекрасните ни водещи, Ива Дойчинова и Калина Стефанова, в гласовитата компания на Теодор Койчинов. Ще слушате на живо първият Х-фактор, Рафи, Жана Бергендорф, победител в Х-фактор за 2013, Дамян Попов с големия си хит "Не виждам без теб" и чаровникът Васко Чергов с хита му "Ароматно лято".
 
 
Средствата от нашата благотворителна томбола ще дарим на Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания” и техния проект: построяване на съвременен възстановителен център в с. Опицвет, общ. Костинброд.
 
Ще участват и децата от фолклорен ансанбъл към културен дом "Средец", сладурите от вокална група "Светулките", деца от училище "Еспа". Очаквайте невероятна съвместна демонстрация от Спортен клуб по американски футбол "Софийските мечки" и мажоретките от Английската гимназия в София. Малчуганите, желаещи да опитат този спорт, ще бъдат облечени в оригинални екипи за американски футбол. Гответе се и за състезание, организирано от Екстрем спорт и roleri.net. Важно: НОСЕТЕ СИ РОЛЕРИТЕ И ПРОТЕКТОРИТЕ!
 
Подгответе се и за нещо забавно: първата в България демонстративна обиколка на майки с ролери, бутащи детски колички. Всяко дете ще си тръгне поне с две неща: широка усмивка и хубав подарък.
 
Елате в неделя, на 1 юни, от 11ч. в парк "Заимов" - паркът на големите купони!
 
 
 
 
 
 
 
Събитието се осъществява с подкрепата на:
 
 
        
    
 

Свързани новини